Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 29 maj 2010

Presentationer med förhinder

I ett par dagar nu så har jag förberett och bjudit in vänner och bekanta till Kyäni-presentationer som enligt planerna skulle ske imorgon söndag och på måndag. Men, min upline Staffan som skulle åka hit från Stockholm för att hjälpa mig med presentationerna har inte lyckats få nån hundvakt så vi beslöt att skjuta på det till på onsdag och torsdag istället! Hoppas att de jag bjudit in kan komma då istället!

Jag har ännu inte börjat använda Kyänis produkter då jag inte har fått några än, men jag beställde igår! Vet inte hur lång tid det tar innan de kommer hit, men det ska bli väldigt spännande att se vad som händer med min hälsa och ork när jag börjar använda dem!
Och apropå min hälsa... Den är ett sorgligt kapitel och i mitt nästa blogginlägg tänkte jag berätta lite mer om den! Men nu måste jag ringa till de som skulle komma på presentationerna och boka om till på onsdag och torsdag!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

Inga kommentarer: