Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 26 januari 2011

Auragrafer i bild!

Nu har jag äntligen fotat auragraferna i lokalen!
Låt mig förklara lite snabbt vad en auragraf är och vad man kan göra med dem!
När man målar en auragraf till någon så börjar man med att "tona in sig" på personen som ska få bilden. Det spelar ingen roll om personen är närvarande eller ej!!
Sen tittar man på kritorna (vi har använt torrpastellkritor) och bara ser vilken man blir dragen till! Sen tar man den och sätter den på pappret och bara går på känslan när man för den över pappret. Man ska inte bestämma i förväg vad man ska måla, man låter bara intuitionen styra kritvalen och vad det blir för bild! Färgerna motsvarar de färger personen har i sin aura - därav namnet!!
När bilden är färdig kan man använda den för att ge en privatsittning till den man målade bilden åt - på samma sätt som man använder Tarotkort! :D
Här ovan ser vi bilderna som sitter i samlingsrummet, på väggen mot behandlingsrummet.
Bilderna här ovan sitter på väggen mot vardagsrummet, till höger om de första bilderna.
De här bilderna sitter på dörren in till behandlingsrummet. Det är Katta som målat dem båda två. Hon är otroligt duktig!!
Tyvärr finns en pelare inne i samlingsrummet och för att piffa upp den så satt jag dit lite auragrafer! :D
De här två bilderna har faktiskt jag gjort och de sitter på dörren in till sovrummet.
Här ovan ses ännu en bild som Katta gjort. Alldeles härom dagen!!
De här två bilderna hänger på toa faktiskt! Den högra har Katta gjort och den vänstra har jag gjort! Vi har väldigt olika stilar Katta och jag!
Bilderna - porträtten - här ovan är inga auragrafer, det kallas Psychic Art när man målar porträtt av personer från Andevärlden! Det är förstås Katta som målat dem! Jag gör inga porträtt - det överlämnar jag åt dem som kan!!
Ja, så här fint och så här kul har vi i lokalen!! :D
Var det nån som blev sugen på en privatsittning?? Det är bara att höra av sig!! Dessutom ska Katta ha en kurs snart i auragrafmålning - det är bara att anmäla sig!! Övernattningsmöjligheter finns om du bor långt ifrån! Välkomna!!
Anneli.

4 kommentarer:

Maria sa...

Åh vad fint! Nu blev jag sugen på att måla :)

Anneli Sjögren sa...

Ja, det är bara att sätta fart!!
Jag är absolut ingen konstnär - brukar säga att jag inte ens kan dra ett rakt streck...! Men att måla på det här sättet blir så kravlöst och roligt - vem som helst kan faktiskt göra det - om man bara kan vara lite fri med resultatet...!! :D

Lotta sa...

Hej! Är här och kikar på din blogg. Fin blogg du har. :-) Vackra målningar. :-) Hälsn. Lotta

Anneli Sjögren sa...

Tack Lotta!! :D