Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 8 september 2014

Julafton i September

Ibland när Janne åker och handlar och jag inte orkar/vill följa med så säger jag till honom: "Köp nåt jag vill ha". Utan att specificera vad jag vill ha, för det vet jag inte själv (då hade jag ju bett honom köpa det)!
Ibland köper han nåt och ibland inte. När han inte gör det så säger han att han inte hittade nåt som han ville köpa, d v s något som faller inom hans kriterier som är: Ekologiskt, Fairtrade och försvarbart både vad gäller miljö och moral.
Idag kom han hem med dessa:
Fairtrade-rosor! :D
Dessutom hade han köpt Ekologiska vindruvor, Ekologiska avocados och Ekologisk chokladcreme (typ Nutella).
Vilken man jag har! ♥ ♥ ♥ 

Och kom ihåg: Han är MIN! Bara MIN!! :P :o) :D

Anneli.

PS. Min ena Orkidé har fått knoppar igen:
:o) :D :o)
DS.

Inga kommentarer: