Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 5 september 2014

10 timmar på jobbet

Innan jag lägger ut bilder på hur mina spagettipumpor växer (ska försöka göra det imorgon) så ska jag uppdatera er lite på det här med vårt Sociala Företag. Det var jättelänge sen jag skrev nåt om det så det är väl på tiden! Numera när jag skriver nånting om mitt jobb så skriver jag ju bara "jobbet"... Men det är ju förstås Södra Dalarnas Serviceteam jag menar då!

Rent allmänt kan jag berätta att företaget går skapligt bra faktiskt! Trots att vi inte har haft en enda annons sen förra sommaren så har vi haft över förväntan med jobb! Det är mest gamla kunder som återkommit - t ex såna vi klippte gräset hos förra sommaren ville att vi skulle fortsätta med det även denna sommar - men även nya kunder som vi fått på rekommendation! Sånt känns extra kul, för det betyder ju att våra kunder är nöjda med oss! :D

Idag har vi varit på en Mässa här i Avesta. Redan igår var vi och satte upp vår monter och så här såg den ut då:
Idag, bemannad av J och S (glömde att fråga om det är Ok att skriva deras namn så ni får nöja er med första bokstäverna i deras namn) såg det ut så här:
Den skarpögde ser kanske också att det fattas något på den undre bilden... Vad....?? :P
Vi sålde nämligen en av sakerna som syns på den övre bilden...!

Haha... 10 000-kronorsfrågan!! ;-) Men tyvärr har jag inte råd att ge ut 10 000 kronor till den som först skriver det rätta svaret, så jag svarar själv på frågan:
Den ena ponchon! :D Så jag hade en sak mindre att packa ner när jag tog ner vår monter! :o)
Jag hade förresten inte en tanke på att vi skulle sälja något; bara att vi skulle visa upp oss och det vi håller på med i företaget, så det var ju en bonus att ponchon blev såld! Och det var faktiskt många som kom fram och tyckte att de var fina, så S får sy upp flera tror jag! :P

Men nu hörrni så orkar jag inget mer idag! Jag har varit på Mässan i 10 timmar - 9.00 - 19.00! - och är totalt slut både i kropp och knopp! Men imorgon ska jag försöka komma ihåg att fota spagettipumporna och lägga ut bilderna här så ni får se hur mycket de vuxit sen sist!

Zzzzzz....... Anneli.

Inga kommentarer: