Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 31 augusti 2014

Välkommen september... eller nåt...

Det är inte klokt! Om en knapp timme är det september! Sommaren är officiellt slut och hösten är här! Jaha ja... ja, det är väl bara att finna sig i... men konstigt känns det - speciellt med tanke på att jag inte haft någon semester än...! Och när jag tänker efter så hade jag ingen semester förra sommaren heller... eller rättare sagt så hade jag ingen semester på hela förra året... bara några dagar kompledigt, men det kan ju inte räknas - det var ju redan inarbetat! Och så var jag sjukskriven tre veckor - med urinvägsinfektionen från Helvetet! Så det kan verkligen inte räknas! Är det konstigt att jag är så trött och slutkörd!?!

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och det är bara att bita ihop och se glad ut! Tids nog ska jag väl få min efterlängtade semester och tills dess kan jag bara göra mitt bästa!!

Men för att skriva om nåt positivt också så kan jag berätta att spagettipumporna i landet växer så det knakar! Ska försöka se till att det blir nya bilder tagna på dem så ni får se! Och om nån av er har något tips på hur man tillagar och äter dem så är jag idel öra! Jag har aldrig ätit spagettipumpa i hela mitt liv!

Anneli.

Inga kommentarer: