Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 15 oktober 2014

Jag kan knappt fatta det...

... eller rättare sagt: jag fattar det inte - inte än iallafall! JAG ÄR ÄNTLIGEN SJUKSKRIVEN!!! Visserligen bara till den 11/11 till att börja med, men det är ingen som tror att jag ska vara redo att gå tillbaka till jobbet den 12 november (utom möjligtvis försäkringskassan...*torrt, glädjelöst skratt* Va' då jag desillusionerad?? Liiite kanske...).

På läkarintyget står som diagnos: "Andra specificerade reaktioner på svår stress" (vad nu det betyder...) och "Sjukdomskänsla och trötthet". You can say that again... :-(
Under behandling har min doktor skrivit: "Återbesök, samtal, ev medicinering".  Medicinering... jo det kan han inbilla sig!! Nu tänker jag köra mitt race med det jag tror på och vet funkar!! Slutdiskuterat!!

Vad är då min plan? Först och främst VILA! Utesluta alla "måsten" som bara går! Fortsätta med mina dagliga meditationer och proppa i mig massor av näring i form av gröna, färskpressade juicer och smoothies. Och det är ungefär det...! Det får räcka så!!

Nu kan jag för mitt inre höra hur några av mina kompisar (nämner inga namn... de vet vilka de är, hihihi...) påpekar att jag måste ut och röra på mig: gå ut på promenader, börja träna på gym.. SKIT PÅ ER har jag lust att säga, men så säger inte jag - jag är en fin flicka... (Hihihi... var det nån som gick på det där?? *Blink, blink* ;-) Nä men nu ska jag ta det här i MIN takt, på MITT sätt, och när jag är redo för att lägga till lite promenader eller nåt annat så kommer jag att göra det - utan nån annans tjat eller påpekanden!! Vad jag verkligen inte behöver just nu är att tvinga mig till nåt jag inte orkar eller vill! Jag kan ju inte lägga till ännu ett "måste" när det var alla "måsten" som fått mig hit där jag är idag!
Nä, nu ska jag göra det här Anneli style och jag är rätt säker på att det kommer att bli bra. Så småningom!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja heja! Det blir alltid bäst när man får göra det på sitt sätt och göra det man tror på! Jag är säker på att det kommer att gå bra för dig! Du verkar vara en stark person!
Hälsningar Gittan.

Anneli Sjögren sa...

Tack Gittan! Ja, det ska nog gå bra det här! Det får ta den tid det tar, men nu kan det bara bli bättre!