Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 9 november 2014

Älskade Stark!

Medan jag fortsätter fundera på hur jag ska göra med bloggidén som min Ärkepolare tantista gav mig (och som jag lämnade som en cliffhanger igår) så visar jag några rykande färska foton på vår fina katthane Stark (som uttalas på engelska; Staaark):
Här har han klättrat högt upp i rönnen, som är bästa spaningsstället i hela kattgården! Han hoppas väl att nån av de feta koltrastarna som brukar äta av rönnbären ska komma så nära så han kan fånga sig en, men se de är alldeles för smarta för honom!! Eller rädda... ;-)
Här är Stark på väg ner igen... 
och när han kom ner på marken fick han ett "spatt-ryck" och började busa och jaga Jannes fötter så han nästan inte kunde fotografera! :P
"Nu du..." ser Stark ut att tänka! :o) 
Efter en stund lugnade han iallafall ner sig och stod still tillräckligt länge för att Janne skulle få ett fint kort där Stark nästan ser ut att posera:
Jaha mina vänner! Det här får bli allt för idag! (Jag har bloggat 2 dagar på raken!! Wohoo!! Eller... tekniskt sett är det 2 blogginlägg på samma dygn eftersom jag skrev det förra i natt..!) ;o)

Anneli.

Inga kommentarer: