Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 11 november 2014

Avslöjande! Vill ni veta?

Jag har funderat och funderat och nu har jag bestämt mig! Kommer ni ihåg min lilla cliffhanger - bloggidén som min Ärekepolare tantista gav mig för några dagar sen (eller nätter rättare sagt...)?
Nu har jag bestämt att jag INTE ska använda den idén här på bloggen! Nix! Nope! Icke! Den idén förtjänar en egen blogg! Jajjamensan! As crazy as it sounds; jag tänker starta ännu en blogg!
Men det blir inte riktigt än...! Just nu orkar jag inte hur peppad jag än blev av idén och hur roligt det än vore... Men jag ska börja planera den lite de stunder jag orkar! :P Och jag kommer självklart att berätta för er när jag "launchar" den! :o)

Va? Vad sa ni? Vad bloggen ska handla om? Jo ni... Det ska bli en Tarot-blogg! Och så blir det säkert lite Medialt också... men mest Tarot!
Först tänkte jag att den nya bloggen ska få heta Anneli In Da Card house! DET hade ju varit fyndigt som fasen!! ;-) Men sen bestämde jag att den ska få heta något annat (som jag inte tänker avslöja nu), men jag lovar att ni får veta när jag känner mig redo att börja blogga på den! :D

Den största anledningen till att det kommer dröja lite innan jag får igång den nya bloggen är att jag trots att jag nu varit sjukskriven i 4 veckor och verkligen försökt vila, ändå på sätt och vis mår sämre... :-( I morse t ex vaknade jag kl 9.45 av att jag störtblödde näsblod, vilket inte har hänt på flera månader, och hela dagen har jag haft en jättekonstig huvudvärk... Jag känner mig fortfarande som en dubbel råbandsknop inombords och sömnen har inte heller blivit bättre... Men jag antar att det tar tid att komma på banan igen efter att ha pressat sig så in i vassen som jag gjort de senaste åren... Så det är bara att fortsätta ta det lugnt och inte sätta upp massa krav på sig själv! Det kommer nog bli bra vad det lider!!

Anneli.

Inga kommentarer: