Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 9 november 2014

Looooong time...

Som ni märker går det lång tid mellan blogginläggen nuförtiden... Jag längtar verkligen efter att skriva, men har ingen ork eller inspiration... Mer än ibland så här mitt i natten! Jag brukar tänka att "inte ska jag väl skriva och posta ett blogginlägg när alla mina läsare ändå sover"... men ska det bli nåt skrivet här så verkar det som att det får bli på nätterna! Jag sover ju ändå inte!

Så... vad har hänt sen sist då? Ja, inte mycket kan jag säga! När Adrian var hemma på höstlovet så bakade vi lite som jag skrev om och visade i förra blogginlägget, och sista dagen på lovet bakade vi lite till!
Adrian bakade havrekakor nästan alldeles själv:
Här ovan är några av dem, och de blev jättegoda kan jag tala om!
Och medan han gjorde kakorna så slängde jag ihop en bröddeg som jag bakade ut till "rutor":
Det blev jättegott bröd! Jag frös in det mesta men tog fram och tinade upp i ugnen på svag värme inslaget i aluminiumfolie (blir som nybakat!) och bjöd deltagarna på min cirkel i onsdags, och fick högsta betyg! :D Kul när det blir så lyckat!!

I Fredags var jag bjuden på födelsedagskalas hos en kompis. Hon önskade sig bl a fina ljus i present så då "pimpade" jag dessa och gav henne:
Ljusen är säkert 30 cm höga, och ängladekorationen gjorde jag enkelt med en servett som jag rev ut själva bilderna från och med baksidan på en het sked smälte jag fast bilderna på ljuset. Lite pilligt men inte särskilt svårt! Och visst blev det fint!?!

Härom natten beklagade jag mig för min kompis "tantista" om det här med att jag är så trött och inte har nån inspiration att skriva, och hon gav mig en idé om vad jag skulle kunna göra för att ha nåt att skriva om här på bloggen... Jag tände genast på idén, men vill "finula" lite till på det... Men jag tror nog.... Ja, jag säger inte mer nu, men chansen är stor att jag testar hennes idé!
Och med det som cliffhanger avslutar jag för inatt! :D

Anneli.

Inga kommentarer: