Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 4 september 2016

What to do, what to do?

Här kommer nu min andra veckouppdatering om livet på landet för en utbränd, förtidspensionerad 5-barnsmamma med bara ett barn boendes kvar hemma! :o)

Förra veckan var jag ju sjuk, och den här veckan... har jag inte varit direkt sjuk - men inte särskilt frisk heller! Jag har haft ganska mycket ont i huvudet och t o m varit lite yrslig, och det har känts som att förkylningen skulle bryta ut igen, men det har den inte gjort! Idag är första dagen som jag någotsånär känner mig "som vanligt" igen.
Men mitt mående har inte stoppat mig från att t ex spela trummor!
Eller... jo, det har det... några av dagarna... Men lite trummande har det blivit iallafall! Detta var i onsdags - en av mina bättre dagar.
På kvällen samma dag gick jag en handledarkurs på Krylbo körskola för att kunna vara handledare och övningsköra med min språkkompis Adalet som håller på att ta körkort. Hon har redan övningskört ganska mycket, så det är mest körvana och finslipning som behövs inför uppkörningen. Och så hjälp med teorin förstås. Den blir ju extra svår när det svenska språket inte är ens första språk! Men det ska nog bli bra! Övning brukar ju ge färdighet!

Vad har jag mer gjort i veckan som gått? Hmm... Jo, jag har förstås färglagt i min vuxenmålarbok!
Den här bläckfisken har tagit ganska lång tid att göra! Den har ju sååå många detaljer! På bilden här ovan är den nästan färdig - det är bara sugpropparna på tentaklerna som inte blivit målade än.
Men det är numera åtgärdat! Bilden blev färdigmålad igår och ser nu ut så här:
Det känns rätt skönt att den är klar! Inte bara för att den tagit lång tid i anspråk, men också för att jag är så sugen på att prova mina nya metallic-färgpennor på nästa bild i målarboken! :o) Bildbevis på det kommer med största sannolikhet i min nästa blogguppdatering!

Sen har jag stickat lite också, och så här ser sjalen ut nu:
Men... ni kommer nog tro att jag inte är riktigt klok nu... men... jag funderar på att repa upp alltihop! Anledningarna är främst två:

1. Sjalen är superkänslig för att fastna i nåt... Alltså... jag hade en fleecetröja med dragkedja på mig en gång när jag stickade, och öglor fastnade hela tiden i den och drogs ut så att det blev för stora öglor och hål i sjalen. Och hur jag än försökte dra och rätta till det så blev det inte helt snyggt. Det gjorde att jag liksom tappade sugen på att fortsätta på den.

2. Jag har kommit på att jag skulle vara mer betjänt av en vanlig halsduk som jag kan linda runt både huvud och hals när det är kallt ute, och jag funderar på att rundsticka den nu när jag ändå har rundstickor! OM jag bestämmer mig för att göra det så tänkte jag inte ha så grova stickor heller och hoppas att den då inte blir riktigt lika känslig för att fastna i olika saker. Fast det kanske den ändå blir...eller?

What to do, what to do...? Jag ska fundera lite till innan jag gör nåt så drastiskt som att repa upp alltihop. Imorgon är det språk- & stickcafé här i Nyhyttan och jag kanske kan fråga dem om råd?! Och så får jag sova på saken! Japp! Så får de bli! Imorgon kanske jag kan ta ett beslut!
Men ni... ni får vänta tills nästa blogguppdatering (om ca 1 vecka)  för att få veta hur jag gjorde! :P
Prenumerera på bloggen vettja, så missar ni inget! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: