Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 28 november 2016

Sorgliga besked och svåra beslut

Som jag vid ett flertal tillfällen har skrivit lite om så är mitt liv lååångt ifrån som jag skulle önska just nu. Både på grund av utbrändheten som fortfarande håller mig i ett järngrepp, och saker som hänt - och inte hänt - under de senaste månaderna.

I veckan fick jag ett besked som fullständigt golvade mig, och det har att göra med det där som jag varit ledsen över sen i september och som jag inte kan skriva om eftersom det är för privat och inte bara har med mig att göra.
Av förekommen anledning har jag nu tagit beslutet att ta en fullständig paus från denna min kära blogg! Så detta blir sista blogginlägget på ett tag. Hur länge vet jag inte, det får tiden utvisa! Men jag tror knappast att jag kommer skriva nåt här på denna sida nyår, och det kan dröja längre än så...

Nu behöver jag fokusera på mig själv, på att börja må bättre och att sortera upp problemen i mitt liv i två kategorier: Vad jag KAN göra nåt åt och vad jag INTE KAN göra nåt åt, och så lägga mitt fokus och energi på det jag kan påverka och förändra/förbättra. Och till det behöver jag lugn och ro och så få "måsten" som bara går! Och då får min kära "Rosa Blogg" stryka på foten. 😢 Det är verkligen med blandade känslor jag tagit det här beslutet; både med stor sorg men även en viss lättnad. Meeen... a woman's got to do what a woman's got to do!
Mitt nya "mantra" som hjälper mig att orka har blivit:
Min äldsta dotter har en liten skylt med ovanstående citat på hemma hos sig, så det var där jag såg det och "adopterade" det. Och så gjorde jag mig en egen skylt! 😊

Min Gröna Blogg tänkte jag iallafall försöka fortsätta skriva på! I den bloggen ligger ju inte fokuset på mig och mitt liv så som det gör här, så det är lite annat att skriva där; mer allmänt och med fokus på hälsa, och inte så personligt.
Men jag har ju en släng av skrivklåda, så att sluta skriva helt vill jag absolut inte! 😛 På Gröna Bloggen skriver jag ju inte heller varje dag, utan bara när jag har nåt jag vill förmedla, så jag lägger inte på mig samma krav om kontinuitet som jag gör på den här bloggen. Så jag hoppas och tror att jag åtminstone ska orka blogga lite där!

Så kära bloggläsare: This is farewell!  Jag kommer att sakna er och bloggen, men jag vet att detta är rätt beslut under rådande omständigheter! Och med allra största sannolikhet kommer jag tillbaka när tiden är mogen!

Om ni saknar mig så hittar ni mig på min Gröna Blogg och på facebook!

Anneli.

Inga kommentarer: