Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 6 november 2016

Ny vecka - ny tårta!

November... snö... kallt... Iallafall i mina trakter! Brrr...!
Om jag kunde skulle jag gärna gå i ide!

Den här veckan har jag mått lite konstigt... Jag har inte varit sjuk, men inte riktigt frisk heller. Jag har bara känt mig konstig... nästan lite yr i huvudet, fast ändå inte... Jag har nästan som lock i högra örat, fast ändå inte... Nä, jag kan inte sätta fingret på det, och ännu mindre förklara. Men jag har mått - och mår - konstigt helt enkelt!

Men har det stoppat mig från att göra den där tårtan jag fick beställning på? Icke!
Igår kväll förberedde jag tårtan så långt jag kunde:
Sen ställde jag den kallt över natten och gjorde färdigt den alldeles innan jag åkte in till kalaset tårtan var ämnad för!
Och Ja! Den var lika god som den ser ut! :o)

Annars har det varit en lugn vecka, mycket beroende på hur jag mått. Jag har stickat lite, suttit vid datorn, kollat på TV, druckit massor av té...  ja, ungefär så... En enda gång har jag orkat ta mig in till bebodda trakter (läs down town Avesta) och det var för att hämta ett paket jag skickat efter (och som jag berättat om på min Gröna Blogg. HÄR kan du läsa det blogginlägget om du vill). Det här med att gå i ide känns riktigt lockande..! Meeen... sist jag kollade var jag fortfarande människa, och människor går inte i ide... Nä, det är bara att härda ut och vänta på våren!

Imorgon är det språk- och stickcafé här i Nyhyttan - terminens sista! Det känns lite tråkigt att det inte blir fler på denna sida nyår, men det är som det är. Men språk- och stickcaféet som är på onsdagarna inne i stan håller på ett tag till, dock vet jag inte hur länge, men förhoppningsvis in i december iallafall. Men allting har en ände - och korven den har två... och det är inte mycket att göra nåt åt!

Och nu är denna vecka slut, och detta blogginlägg lika så! En bra vecka önskar jag er alla! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: