Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 1 december 2014

Hallååå eller?!?

Hallåååå...! Är ni kvar därute?
Jag vet att det var länge sen - igen...! Men denna gång beror det inte bara på mig, utan på att vi inte hade något internet på mer än 2 veckor! Morr på det!! Men i onsdags kom det tillbaka och ända sen dess har jag tänkt på att skriva blogginlägg, men inte lyckats uppbåda orken till det. Men jag ska försöka uppdatera er på vad som hänt sen sist:

Jag har nu varit sjukskriven i 7 veckor (imorgon) och inte mycket har förändrats. Eller... jag kanske möjligtvis känner mig liiite mindre trött, men det är verkligen högst marginellt... Däremot är det som att verkligheten har hunnit ikapp mig och när jag ser tillbaka på de senaste 2 åren av mitt liv så fattar jag inte hur jag har stått ut med vissa saker! Som att bara jobba och jobba utan att kunna ta semester! Och jag fattar inte att jag inte fattade att jag var utbränd! Jag har varit utbränd länge!! Men när man är mitt i karusellen så biter man bara ihop och SKA klara allt - det finns inga alternativ (tror man/känns det som)! Jag tyckte att jag var fånig som inte orkade det jag ville orka! Jag förstod verkligen inte! Men det börjar klarna nu... och det gör alltihop ännu jobbigare/svårare på sått och vis..!

Jag var till läkaren förra måndagen och han behövde knappt titta på mig för att inse att jag har lång väg kvar innan jag är på banan igen! Han sjukskrev mig till den 19/1-15 och sen får vi se. Han sa att det finns risk för att jag aldrig kommer tillbaka till jobbet igen, men det ska vi nog bli två om!!
Men som det är nu tar jag en dag i taget och kräver just ingenting av mig själv.

Det var ju 1:a advent igår och när jag vaknade bortåt lunchtiden nån gång så hade Janne satt upp två adventsstjärnor; en i köket och en i vardagsrummet och de lös så vackert! Bortåt kvällningen lyckades Adrian få fram en adventsljusstake och jag rotade runt efter stearinljus att sätta i den. Till slut hittade jag vårgröna ljus och dem fick de bli! Haha! Jag har aldrig haft gröna ljus i adventsstaken förut..! :P Jaja... Det får va' som de 'e när det inte blev som de' skulle!! ;-)
Det blir nog jul så småningom ändå! :P

Anneli.

Inga kommentarer: