Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 26 januari 2015

I väntans tider...

Hej på er ute i cyberspace! Nu var det verkligen länge sen jag skrev och jag har tänkt på er och bloggen såå himla mycket! Velat skriva, men inte orkat eller haft inspiration... eller internet för den delen...!
Vår internetuppkoppling har legat nere långt mycket mer än den fungerat nu igen - hela januari har det svajat supermycket! Ja egentligen under hela hösten och fram tills nu! Men nu har det fungerat sen i torsdags kväll, så jag håller alla tummar och tår att vad som än var felet ska vara permanent fixat nu!

Som titeln till dagens blogginlägg avslöjar så går jag i väntans tider... :o)
Nä, jag är inte med barn (DET hade varit ett mirakel isåfall!) utan jag väntar på något heeelt annat, nämligen ett speciellt nummer av kvällstidningen Aftonbladet som ska komma ut nån gång denna vecka!
Så här är det: Jag fick mail från journalisten Henrik Lundgren i förra veckan och han frågade om han fick intervjua mig angående Oil Pulling som jag har skrivit ganska mycket om på den här bloggen (fast nu var det länge sen..), och jag skrev tillbaka att det fick han gärna, och så fick han mitt telefonnummer. I fredags ringde han och intervjuade mig på telefon; ställde massor med frågor och jag svarade så gott jag kunde. När intervjun var klar frågade han om jag kunde tänka mig att vara med på bild också, och eftersom jag inte är direkt buskablyg (eller har tillräckligt mycket självkritik...hihi..) så sa jag Ja.

Så igår kom fotograf Jonas Bilberg hit och fotograferade mig och några burkar kokosolja! :P Vi var ute i Da House och fotograferade, men också ute i snön med solnedgången som bakgrund! Jonas lovade mig att han skulle skicka bilderna till mig efter att artikeln har publicerats - och när jag får dem så kommer ni att få se dem!! :o) Iallafall om jag inte ser alltför jävlig ut..! :P
Men om ni vill så kan ni ju hålla utkik i Aftonbladet så får ni se både mig och läsa artikeln!

Anneli.

Inga kommentarer: