Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 31 januari 2015

Baka, baka liten kaka

Nästa söndag är det dags för mig att fylla år igen! Jag fyller inte jämt (bara en gång om året... ;-) men fira - det tänker jag göra iallafall! Kompisarna är redan inbjudna! :o)

Idag började förberedelserna av mitt kalas genom att Adrian och jag gick ut i Da House och bakade supergoda, skurna havrekakor och kringlor. Kringlorna är också goda förstås, men de är mer som kex... inte så söta som kakor.
Nu är jag helt slut och har ont i fötterna! Men så får det vara när man snart ska ha födelsedagskalas. :P

Jag funderar på vad jag mer ska bjuda på... Tänkte göra nåt annat än det "traditionella", d v s tårta och bullar... Jag ska gå igenom min receptsamling och söka nya recept på nätet så får vi se vad jag kommer att hitta på! Jag har ju en vecka på mig!! :o) 

Anneli.

Inga kommentarer: