Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 30 oktober 2016

Tårta och T-shirt

Så har ännu en vecka gått, och oktober närmar sig sitt slut. Det är svårt att fatta att på tisdag är det november! Det är väl förstås för att det varit en så pass varm (och skön!) höst som det känns så antar jag... Men om man ska tro på väderprognosen så ska det bli kallt och vinter från och med 1 november! Brrr...!! Det längtar jag INTE till! Meeen... det är ju sånt man får räkna med på våra breddgrader!

I förra blogginlägget skrev jag att jag skulle göra en tårta och ta med till språk- och stickcaféet här i Nyhyttan för att vi skulle fira den lilla pojken som snart fyller år. Så jag gjorde en tårta och tog med mig, och här kommer ett foto på den:
Jag fick köra väääldigt försiktigt på våran guppiga väg för att tårtan inte skulle falla ihop på vägen!
Men fram kom den i samma skick som när jag bar ut den till bilen! :o) "Bilisternas Drottning" KAN köra försiktigt om hon måste!! :P ;o)

Tårtan blev så uppskattad att jag på stående fot fick en beställning på en lika dan tårta till födelsedagskalaset de ska ha hemma hos sig nu på söndag! Så det blir till att göra en tårta till! För inte kunde jag säga nej! :o)

Nåt annat från veckan som gått som jag tänkte berätta är att jag ÄNTLIGEN fått en ny T-shirt från Teespring! I somras beställde jag ju en T-shirt som jag trodde skulle vara lila, men som visade sig vara blå... Jag trodde först att det var de som skickat fel, men det är bara att erkänna; det var jag som sett fel på färgen när jag beställde! Men: trycket på min T-shirt var lite snett och inte riktigt centrerat, så jag skrev till företaget i början av augusti och ville att de skulle skicka en ny. Och i fredags kom den ÄNTLIGEN efter mycket mailande fram och tillbaka till Teespring! Det var inte att de inte ville ersätta mig, utan jag verkade ha "fallit mellan två stolar" (jag kände mig bortglömd...), men till slut - TILL SLUT - fixade det sig och här är min nya T-shirt:
Jag valde en röd den här gången!
Så slutet gott, allting gott vad gäller Teespring! :o)

Annars har jag mest bara tagit det lugnt i veckan. Måndag och onsdag var det ju språk- och stickcaféer som jag var med på bägge två, men på torsdag vaknade jag med sprängande huvudvärk, lite feber och ont i ryggen, och det höll i sig under fredagen också. Så de dagarna orkade jag just ingenting! Men redan igår mådde jag bättre igen. Adrian har ju höstlov nu, och inte så förvånande vill han tillbringa det i Stockholm hos sina storasyskon. Så fram på eftermiddagen igår skjutsade jag honom till Krylbo station där han tog tåget mot civilisationen, medan jag åkte åt motsatt håll för att passa på att hälsa på min språkkompis Adalet en stund!

Imorgon är det inget stick- och språkcafé här i Nyhyttan, för det går inga bussar hit ut till "obygden" när det är skollov. Så jag får väl sitta här och sticka i min ensamhet medan Janne byter till vinterdäck på min bil. Och så ska jag förstås träna på att spela trummor också! :o) TUR att vi bor på landet, för stackars våra grannar om vi haft några...! :P Hihihi...! :o)

Bilisternas Drottning.
A.K.A. Anneli. ;o)

Inga kommentarer: