Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 21 december 2014

4:de advent

4:de advent alltså... Vad fort det går!
Julkänslorna är obefintliga och i huset ser det ut som att tredje världskriget dragit fram! Julstäda.... näe, jag orkar inte..!
Det finns ett enda ställe i huset som är julpyntat, och det stället har ni sett nu i tre söndagar: det är där jag ställt adventsljusstaken! Idag rotade jag fram ytterligare några julprylar och fler kommer det nog inte att bli... Det är liksom ingen idé när resten av huset ändå ligger i ruiner...
Men det här blev ju fint... eller nåt...
När man har barn så är det liksom inget alternativ att INTE fira jul, göra julgodis och baka pepparkakor. Det är liksom bara att skärpa sig så gott det går... Adrian har tjatat i flera veckor att jag ska göra en pepparkaksdeg, men jag har inte orkat ens det... förrän natten till idag! Straxt efter midnatt satte jag igång med familjen Sjögrens familjerecept "Universums godaste pepparkakor" och som om inte det var nog så svängde jag ihop en LCHF/glutenfri pepparkaksdeg också - liksom bara av farten...
Nu är ca 1/3-del av "familje-recepts-pepparkaksdegen" utbakad av Adrian och Janne:
Här en närbild (de gör skäl för namnet kan jag säga):
Den betydligt mindre LCHF-pepparkaksdegen ska jag försöka orka baka ut under kvällen... eller natten om jag känner mig själv rätt...! Och så ska jag försöka skärpa mig tillräckligt för att göra lite julgodis också.. vi får se hur det går! Tur att det bara är jul en gång om året!!

Anneli.

2 kommentarer:

Lena sa...

God Jul och Gott Nytt År. Ett bra tag sen var här.

Anneli Sjögren sa...

Tack Lena! God Jul och Gott Nytt År till dig med!! :D
Alltid lika kul när du tittar in!!