Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 7 december 2014

Trummeditation

Idag är det redan 2:a advent... Vart tar tiden vägen?
De där bullarna och kakorna jag skrev om och visade i förra inlägget har jag haft tillfälle att bjuda på idag! Jag har nämligen haft gäster i Da House! :D

En nyfunnen kompis håller på att utbilda sig till shaman, och hon kom hit med sin trumma för att hålla en trummeditation för mig och några kompisar. Vi var 5 stycken som till trummans dova ljud blev ledda i en härlig meditation och inre resa.
Efteråt pratade vi om våra upplevelser och fikade på ovan nämnda bullar och kakor! Mums! :o)

Nu har lugnet åter lägrat sig över nejden och resten av kvällen ska spenderas med man och son, plus lite TV och lite dator!

En trevlig 2:a advent önskar jag er alla!

Anneli.

Inga kommentarer: