Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 8 februari 2015

Den här dan började ju bra!

Tjohoo! Det är min födelsedag idag! :o) Och dagen kunde inte ha börjat bättre: käre maken och yngste sonen kom in med frukost på sängen, sjöng och gav mig ett paket!
Inuti paketet fanns det följande:
En jäkla massa choklad och nougat av bästa ekologiska kvalité, en påse kanderad ingefära - ekologisk den också förstås, och en förpackning Pukka "night time"; ett ekologiskt örtté som förhoppningsvis kommer hjälpa mig att somna lättare! :D

Här kommer lite fler bilder:
Vivani har den godaste ekologiska chokladen tycker jag! Mmmmm..... Téet kan jag bara hoppas att det är gott och har önskad effekt!
Av ovanstående choklad är den som kallas "Dunkle Nougat" den jag älskar mest av alla! Vilken tur då att min älskade make efter snart 21 år äktenskap känner mig så väl så att han köpte 2 av den sorten!! :P
OMBAR är supernyttig RÅ choklad som jag bara smakat en enda gång förut, så den ser jag verkligen fram emot att få sätta tänderna i! :o) Men av vad jag minns så tyckte jag att den var väldigt god!
Sist men inte minst två produkter som jag också ser mycket fram emot att få smaka!
Kanderad ingefära har jag ätit förut! Det är starkt som attan, men väldigt gott! Men detta blir första gången jag smakar ekologisk kanderad ingefära!
Och nougaten... jag dreglar bara jag tänker på den... SLURP!!! :o) ♥

Hur kan det bli bättre än så här? Jo det ska jag tala om: Om en stund kommer mina häx... kompisar och firar mig! Jag stod flera timmar igår och gjorde en RAW cheesecake och en semi-RAW Peanutbutter Pie som jag hoppas ska gå hem hos dem! Bilder på dem kommer senare!

Men nu ska jag sätta lite fart så jag är klar med allt tills kompisarna kommer!!

Ha en bra dag  - det ska jag ha! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: