Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 3 mars 2015

Andra dagen på jobbet

Haha! Nä då! Jag tänker inte skriva om varenda dag på jobbet! Lovar!! Men idag var jag på promenad med Jenna för första gången på eeeeevigheter!! :D Självklart tog jag några kort på henne, och tänkte att jag skulle visa er:
Som vanligt hittade hon en smaskig pinne som absolut skulle gnagas; där och då! :o)
Det obligatoriska "spattrycket"!! ;-) Det ser läskigt ut när hon snurrar runt med en pinne i munnen, men hon verkar ha stenkoll så att hon inte sätter pinnen i halsen!

Det var jätteroligt att träffa Jenna igen, men tyvärr har min kondition blivit obefintlig! Den var dålig redan innan, men efter 4½ månad av stillasittande under min sjukskrivning, med viktuppgång som en naturlig följd av det, orkar jag ingenting nu! Trapporna upp till Jenna var som att bestiga Mount Everest snudd på, och under promenaden flåsade jag som en bälg! Sad but true! :-(
Jag får ta och göra nåt åt det, för så kan jag ju inte ha det!

När jag sen kom till lokalen så stod bakning på schemat! Vi ska ha Öppet Hus i april och håller på att förbereda för att bjuda våra besökare på ekologiskt fika då! Jag bakade mina supersmaskiga Havrekakor - samma recept som de jag bakade till min födelsedag - och slängde sen in dem i frysen i väntan på dagen vi ska ha Öppet Hus! Men några av kakorna lät jag vara framme så att de andra får smaka dem imorgon när de kommer till jobbet!

Nu ska jag ägna resten av kvällen till soffhäng och lite TV. Det är allt jag orkar efter dagen som varit!

Anneli.

Inga kommentarer: