Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 20 mars 2015

1 505 kronor fattigare

"Ja se det snöar, ja se det snöar, det var väl rol...." Nääää!! Det ska ju vara vårens första dag idag - det är ju vårdagjämningen! Så här får det väl inte vara!?!
Ja, ja... Det är bara att leva med! Våren är här på allvar snart nog! *Läääängtar*

Nåt annat jag får leva med är att jag helt oplanerat blev
1 505 kr fattigare idag! Om pengarna gått till nåt kul hade det väl varit en sak, men pengarna gick till..... tandläkaren! Jag råkade nämligen bita av en stor bit av en kindtand i förmiddags när jag åt frukost!
Jag ringde till tandläkarmottagningen på en gång och hade tur som fick en tandläkartid redan i eftermiddags så jag iallafall slapp gå med en trasig tand under helgen! Och med tanke på att jag inte har varit hos tandläkaren på 11 år(!) så känns det rätt Ok att lägga så mycket pengar på tandvård!
(Även om jag inte varit hos tandläkaren på så lång tid så har jag ju varit hos tandhygienisten med ca 1½ års mellanrum, men det brukar bli betydligt billigare i och med att jag aldrig har några hål och knappt någon tandsten heller!)

Vänstra kinden och halva tungan är fortfarande bedövade och jag har inte vågat äta middag än. Magen knorrar hungrigt, men jag väntar ett tag till innan jag vågar tugga på nåt! Under tiden sitter jag och pimplar té för att dämpa de värsta hungerkänslorna! :o)
Men.... börjar det inte kännas som att bedövningen håller på att släppa...?!? Jo, jag tror banne mig det!! Då ska jag nog ta och förflytta mig ut till köket och se om jag hittar nåt ätbart!

Anneli.

Inga kommentarer: