Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 25 juni 2015

En vecka i Stockholm

Nu har jag varit i Stockholm en vecka. Och jag ska vara kvar drygt en vecka till. Sweet! :o)

Jag tänkte att jag ska summera ihop min tid här - so far!

Midsommarafton: Regnig dag som spenderades med bästa Ärkepolaren "tantista"! Vi satt och pratade jättemycket, lagade supersmaskig mat med en lika supersmaskig fruktsallad till efterrätt och "lekte" med Tarotkort! tantista är också en riktigt hejjare på Tarotkortstolkning (underförstått att JAG är en riktig hejjare på det! ;-) Hihihi!! :o)

Midsommardagen: Slö dag på värktabletter..! :-( Ända sen onsdagen före midsommar hade jag superont i en höft och knappt kunnat gå, och den dagen var inget undantag. Problemet var bara att de förnicklade värktabletterna inte hjälpte...!

Söndag: Min älskade dotter Linnéa kom hit med starkare värktabletter. Planen var att försöka klara mig på dagen och ta dem till natten, men allteftersom dagen led blev jag bättre och lyckades somna utan att ta dem!
Men det var inte allt som hände den dagen! Nä minsann! En tjej som jag bara har haft kontakt med genom internet (främst facebook) kom hit så vi äntligen fick träffas på riktigt! Det var jätteroligt och vi hade massor att prata om! Och inte förvånande så åkte mina Tarotkort fram också! :P

Måndag: Adrian fyllde 16 år!! :D Vi firade det med att grilla hemma hos Linnéa och hennes sambo!
Det var rätt kallt ute, så tårtan intogs inomhus!
Tisdag: Slö dag när jag inte gjorde annat än att planera nästa dag. Min ork räcker bara till att göra något högst varannan dag tyvärr. :-( 

Onsdag: Heldag med tantista! :D Vi började med att träffas för lunch på restaurang Chutney på söder. Maten var jättegod, och deras hembakade bröd är "to die for"!! :o) 
När vi var mätta och belåtna gick vi till Medborgarplatsen och tog tunnelbanan till Hötorget för att promenera upp till Vattumannens Bokhandel. På vägen dit slank vi in till den fina innergården vid Centralbadet där vi satte oss en stund för att vila våra stackars värkande fötter. tantista passade på att fota lite, och av nån anledning så hamnade jag på alla korten...! ;o)
 Här satt jag och vilade under en palm! 
Här står jag vid den fina dammen och blickar ut över grönskan.
Det här kortet blev väl himlans fint, tycker ni inte!?! 
Förr brukade det finnas Koy-fiskar i dammen men nu såg jag inte till några. Synd, de är så fina tycker jag! Däremot slängde både tantista och jag ner några slantar i dammen och önskade oss något! Men vad är förstås hemligt!! ;o) 

Vi gick vidare upp för Drottninggatan och gick in till Vattumannen där vi spenderade ganska lång tid med att titta på olika Tarotlekar och Orakellekar! Jag köpte faktiskt en Orakellek, men har inte fotat den (än).

tantista och jag hade bestämt oss för att gå på bio senare på kvällen, men först ville vi ha lite fika. Så vi traskade iväg åt bions håll, men vi var så trötta båda två och hade sån värk i fötterna att vi delade på en taxi sista biten!
Taxin stannade utanför Sturebiografen på Birger Jarlsgatan, och vi gick in och hämtade ut våra biljetter innan vi gick vidare till Café Saturnus en bit därifrån.
För 91 kr fick jag en kopp Cappuccino och den torraste, tråkigaste mackan jag ätit på mycket lång tid! Tur att cappuccinon var så god som den var!
Det här var innan jag hade smakat på mackan...

Vad var det vi såg för film då? Jo, denna:
Den var riktigt bra!

Efter bion promenerade tantista och jag upp till Hötorget där vi skiljdes åt för denna gång - därifrån skulle vi åka åt olika håll!

Torsdag - d v s idag: VILODAG! Jag har inte gjort ett enda vettigt handtag på hela dagen! Jag orkar inte!! Mina fötter värker fortfarande efter gårdagens strapatser! Tur att jag hade mat som bara var att värma upp, för jag hade nog inte orkat laga till nånting vettigt!

Jag har inga direkta planer framåt på några dagar. Dagsformen får avgöra vad som händer eller inte händer! Men NU ska jag ut på facebook en stund, så morsning och good bye for now!

Anneli.

Inga kommentarer: