Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 16 augusti 2014

Pengar växer visst på träd!

Som ni såg på gårdagens blogginlägg så fyllde min näst yngste son 20(!) år igår, och det firades förstås efter konstens alla regler enligt Sjögrenska familjetraditioner!

Till 20-årsdagen har alla mina och även tvillingsyrrans barn fått ett pengaträd istället för "vanliga" presenter, och det är alltid lika uppskattat kan jag säga!

Va?? Vad är det jag hör?? "Pengar växer inte på träd"?? Jo, men det gör de ju! Här kommer bildbeviset:
Och här en närbild:
Jamen Ok då!! Pengarna kanske faktiskt inte växer på trädet, men ett pengaträd är det iallafall!! :P

Fika gjorde vi förstås också! Jag hade gjort två sorters tårtor; en Cappucchinotårta och en gräddtårta med körsbär - båda var väldigt uppskattade!
Och så var det lite annat smaskens också som ni ser! :o)

Gästerna gjorde heder åt anrättningarna:
Och innan vi skiljdes åt plockade Martin av alla pengar från sitt pengaträd:
Här är precis innan han började, och visst ser han glad ut!?! :o) Och med all rätt; det var en skaplig summa pengar i det där trädet! :P Precis vad en "fattig student" behöver! :D

Anneli.

Inga kommentarer: