Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 17 april 2015

Jag skriver imorgon...

Som ni alla vet vid det här laget så är jag utbränd... Energin är allt annat än på topp, och trots att jag bara jobbar 10 timmar i veckan just nu så är det snudd på mer än vad jag orkar..!
Visserligen har den senaste tiden på jobbet varit extra, extra hektisk.. Den här tiden på året är det ju bokslut med allt vad det innebär. Dessutom föll det på min lott att skriva verksamhetsberättelsen för 2014 vilket innebar massa bläddrande i pärmar för att försöka minnas olika saker som skulle vara med. Det kanske inte låter så svårt, men det tar tid och kräver koncentration!
Allting skulle vara klart till i tisdags, då vi hade årsmöte. Och allting blev klart, vilket snudd på kändes som ett mirakel!

Med allt det där bakom mig skulle man kunna tro att det är lugnt nu, men icke! Nu ska jag hinna ifatt med allting jag var tvungen att skjuta upp medan jag höll på med bokslut och verksamhetsberättelse...! Men först tar jag helg och vilar upp mig! Because I'm worth it!! :P Och för att det faktiskt ÄR helg! :o)

Ni kanske undrar över titeln till detta blogginlägg: "Jag skriver imorgon..." Det är så jag säger typ varje dag när jag tänker på att jag vill skriva ett blogginlägg... "Jag orkar inte nu... Jag gör det imorgon.."!
Men imorgon tänker jag faktiskt skriva ett nytt blogginlägg! Jag vet redan vad jag ska skriva om och jag har även tagit lite foton... Har visserligen inte kollat om de blev bra än, men nåt av alla jag tog ska väl förhoppningsvis duga att lägga ut till blogginlägget! Men vad det är får ni se och läsa om imorgon!

HA NU EN TREVLIG HELG ALLIHOPA!

Anneli.

Inga kommentarer: