Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 30 april 2015

Hänt sen sist

Som ni märker så blir det inte så ofta jag skriver nu för tiden. Jag vill inte klaga, va... men jag är trött! Och sen jag blev utbränd igen så har jag liksom inga marginaler - ingen extraväxel som jag kan lägga in... och att jobba 10 timmar i veckan är snudd på för mycket (enligt min doktor ÄR det för mycket... han tycker att jag ska förtidspensionera mig), så det blir inte så mycket ork över till allt annat.

Som förra onsdagen t ex; då var jag iväg till Ludvika på en nätverksträff hela dagen med andra Arbetsintegrerande Sociala företag, och det var jätteroligt! Men att sitta där och lyssna uppmärksamt, göra grupparbete och redovisa det - ja, det blir nästan för övermäktigt för mig. Det tog mig 2½ dygn innan jag började känna mig någotsånär som vanligt igen! Och lagom tills jag kände mig som mitt vanliga - men fortfarande trötta - jag så hade vi Öppet Hus på jobbet i tisdags. Bara halva dagen, men ändå! Så trots att jag tycker att det är jätteroligt att jobba så tar det nästan all min energi! :-(

Men nu över till nåt roligare:
Ja, det är inte bilden på mig som är rolig... snarare tvärtom... Janne tog jättemånga bilder och det här var den minst dåliga... Nåja... nu ska jag inte vara alltför självkritisk...
Det roliga är sjalen som jag har runt halsen! Eller... själva sjalen i sig är inte direkt rolig - men fin! - men hur den kom att hamna i min ägo är lite kul!
Det var som så att på facebook tog en kvinna kontakt med mig och undrade om jag kunde hjälpa henne med hur hon skulle äta. Hon är vegetarian och har börjat med LCHF. Nu äter jag inte enligt LCHF längre, men det betyder ju inte att jag inte kan hjälpa nån annan som vill! Så vi skrev fram och tillbaka; hon med frågor och jag med svar och tips! Och hon blev så glad att hon sydde och skickade den här fina sjalen till mig! :o) Och se så fint den passar till just de kläder jag råkar ha på mig!
Ja så kan det gå i min värld! :o)

Nu önskar jag er alla en fin Valborgsmässoafton och trevlig helg! Och Grattis Kungen om du råkar läsa det här!! :P

Anneli.

Inga kommentarer: