Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 3 april 2015

Tjugoett

Tjugoett säger jag. Vad tänker du då?
Du kanske tror att jag menar kortspelet Tjugoett (även kallat Black Jack), men det gör jag inte!
Men nu när jag trots allt nämnt det så kanske du (om du inte redan vet) undrar vad det är för ett kortspel, så jag tänkte att jag skulle lägga ut en länk för den som är intresserad. Du kommer dit genom att klicka HÄR! (Öppnas i ett nytt fönster så du kan lugnt fortsätta läsa här eller komma tillbaka hit efter att du har besökt länken).

Nu vill jag passa på att säga jag på inget sätt uppmanar dig (eller nån) till spel och dobbel, men i "glada vänners lag" kan det ju vara kul att dra en spader eller två! Om man nu tycker att det är kul... jag gör det inte... men det finns ju de som gör...!

"Ja men sluta svamla nu då Anneli" kanske du tänker. "Vilket Tjugoett menad du då"?
Jo men serru; idag är det exakt och precis Tjugoett år sedan detta:
Jajjamensan! Idag har jag varit FRU Sjögren i 21 år! (Och Janne har varit HERR Sjögren exakt lika länge - för han tog ju mitt namn när vi gifte oss!)

Så idag vill jag utbrista å Jannes och mina vägnar: Ett trefaldigt hurra för de tvåfaldiga som nu är enfaldiga! Hihihi!! :o)

♥ Hurra! Hurra! Hurra! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: