Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 20 april 2015

Vårtecken

Så här års ploppar det ena vårtecknet efter det andra upp och det känns så himla härligt tycker jag! Värmen börjar infinna sig och tussilagon står som spön i backen - eller rättare sagt i dikeskanterna! Även vitsippor har jag sett ett tag nu. Men idag såg jag för första gången för i år en citronfjäril när jag körde hem från jobbet. Eftersom jag körde min bil så kunde jag inte ta något foto, så jag snodde ett från internet istället, närmare bestämt från Sydsvenskan (äras den som äras bör!):
 I min lilla bok "Djurens språk" av Solöga står det att citronfjärilen kommer med följande budskap:
"Var lugn. En ny dag innebär en ny början. Din gåva är en ny start".
Hmmm.... En ny start på vad då kan man undra...! Ja, inte vet jag men det visar sig väl!

Nu ska jag se till att få lite mat i mig och sen åka tillbaka in till stan för att gå på möte med föräldrarådet i Adrians skola! Det kanske är det sista för i år? Om det är det så är det det sista någonsin för mig eftersom Adrian går i 9:an och han är mitt sista barn!
Det kanske är det som är det nya: att aldrig mer behöva gå på ett föräldrarådsmöte, för på gymnasiet har de ingenting sånt mig veterligen! :o) Hihihi...!!

Men då så. Up, up and awayyyyyyyy......!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur du haft som redan sett citronfjärilar, känns som ett sommartecken.

Anneli Sjögren sa...

Tja, kanske det... Jag har dålig koll på när saker och ting "borde" dyka upp på året... Jag blir bara så himla glad när jag ser de olika vårtecknen! :D