Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 maj 2015

Det ska vi fira!

Idag har jag flera saker att fira/uppmärksamma! Det första är faktiskt en födelsedag! Men inte vilken födelsedag som helst, utan det är denna min blogg som fyller 5 år just precis idag! :o) Hurra, hurra, hurra, hurraaaaa! :o)

Det andra är väl inte så mycket att fira, utan mer bara uppmärksamma, och det är att jag mår så himla bra just nu! Jag är väldigt, väldigt trött, men extremt nöjd och glad, och anledningen är att jag varit på Mediumkurs nu i helgen!
Som ni som följer den här bloggen vet så har jag ju redan lite egna seanser, jag har min Mediala Utvecklingscirkel och även en och annan privatsittning så varför fortsätta gå på kurser kanske ni undrar, men det ska jag säga; man blir aldrig fullärd! Det finns alltid mer att lära sig, mer att förstå och förmågor att finslipa! Och så är det ju så himla roligt att gå på kurs! :o)

Sist men inte minst så vill jag fira Måns Zelmerlöw a k a Mums Zemmelröw ;o) för att han gick och vann hela Eurovision!! Tjohoo!! Jag visste väl att han skulle vinna!! ♥ Det såg lite oroväckande ut ett tag när Ryssland fick höga poäng och låg först, men sen vände det med besked, och det höll och räckte ända in i "mål"! Så Grattis Mums och låten Heroes! ♥

Nu ska jag bara softa resen av denna söndagskväll - jag orkar just inget annat! Imorgon är det måndag och jobb som gäller, men det är då det! :o)

Ha en skön söndagskväll - det som är kvar av den!

Anneli.

Inga kommentarer: