Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 7 maj 2015

Orkidé-uppdatering

Kommer du ihåg det HÄR blogginlägget om mina orkidéer som jag gjorde för ca 3 veckor sen? På slutet av det inlägget visade jag ju två bilder på den enda orkidé som jag har i vårt bostadshus (de andra är ju ute i Da House), och jag ställde en fråga om vad i hela friden det här var:
Det ser ju ut som att en ny liten orkidéplanta håller på att växa ut mitt på en stängel, och det är precis just vad det är fick jag veta av en av mina facebookvänner! När den har vuxit sig större, och när det kommit luftrötter som blivit ca 5 cm långa så kan man försiktigt skära loss den genom att kapa stängeln strax under och strax över där den växer och sen plantera den i orkidéjord i en egen kruka! Hur lång tid det kan tänkas ta innan den går att plantera har jag ingen aning om men jag misstänker att det kommer att ta lång tid! Om jag ens lyckas få det att överleva... det återstår att se!! :P Men jag ska göra mitt bästa!
Här är iallafall en bild på hur samma knopp ser ut idag:
Och så här ser resten av orkidéblommorna och knopparna ut:
Ja, det här får bli allt från "The Crazy Orchid Lady" för idag! Ha det så bra alla där ute i cyberspace!

Anneli.

Inga kommentarer: