Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 23 juni 2010

"Den här ballongen går bara till Alingsås"...

...sa Pippi Långstrump i en av böckerna/fimerna.
Jag är också på väg till Alingsås - dock inte i en luftballong utan i ett tåg! Och tåget går ända till Göteborg, men som sagt; jag hoppar av i Alingsås!
Jag ska hälsa på en kompis och stanna hos henne i 8 dagar. Rena rama "husmorssemestern"!! :D Fast jag ska inte bara ha semester! Min kompis är bl a barnmorska och utbildar Doulor och jag ska börja nosa lite på den utbildningen! En Doula är en kvinna som följer med till förlossningen för att vara ett stöd åt den födande kvinnan och blivande pappan och jag fullkomligt älskar bebisar och har även varit med på två förlossningar (förutom mina egna) och vet hur mycket det kan betyda för tryggheten att ha nån med sig! Och jag kan ju inte bara stanna hemma och arbeta hemifrån!! Dessutom skulle jag inte se det som ett jobb att vara doula - det skulle mer vara en hobby!!

Det här med vad som är ett jobb och vad som är en hobby kan ibland vara lite flytande!
Jag fullkomligt älskar att vara tillsammans med och jobba med människor - jag är nog den borne filantropen! Att försörja sig på något som har med/hjälper andra människor, är den bästa kombon jag kan tänka mig! Och vad passar då inte bättre än att arbeta med ett nätverksföretag som t ex Kyäni, där själva stommen är just att hjälpa andra! Igår t ex hjälpte jag en av mina s k down lines att skriva in två nya distributörer! Och vad hände då? Jo, på både hennes och mitt konto rasslade det in pengar! :D Jobbade jag? Tveksamt...! Ytterst tveksamt! I min värld räknades det som att jag hjälpte ytterligare människor till bättre hälsa och bättre ekonomi! Kan det bli så mycket bättre? :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

2 kommentarer:

urbanista sa...

Ojjjj vad spännande!! Doulautbildning! Lova att du berättar mer i kommande bloggposter!

Anneli sa...

Ja, det ska bli jättespännande!! Och självklart kommer jag att berätta mer!!