Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 27 juni 2010

Uppdatering från Alingsås.

Imorgon ska vi börja med Doulautbildningen! Det ska bli såå spännande! Vad jag vet ska hända är att vi ska titta på några olika förlossningsfilmer och sen granska dem med kritiska ögon! Vi är bara två stycken som är med på kursen nu och vi båda heter Anneli! :D

Självklart har jag tagit med mig massa Kyäni Sunrise och dricker varje dag! Sofie - som jag hälsar på här i Alingsås - får naturligtvis också en "shot" varje dag! Hon har ännu inte hunnit märka nån effekt, men jag hoppas hon har gjort det innan jag åker! Förresten är det kanske inte så konstigt att hon inte har känt nåt. Dels för att hon bara druckit Sunrise 4 mornar och dels för att vi inte kommer i säng förrän mellan 2.00 - 3.00 på nätterna...! Ska man rättvist kunna bedöma om nåt har en effekt så bör man ju leva som vanligt och inte utsätta sig för "extragrejer" om ni förstår hur jag menar.

Undrar Du hur det går med allt så är det på den här bloggen Du kan läsa om det! :D
Stay tuned! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

3 kommentarer:

urbanista sa...

Doulautbildning - såå spännande! :)

urbanista sa...

Ha ha det var inte meningen att imitera ditt ordval och tonfall och stavning, jag bara gjorde det ändå - för att jag håller med!

Anneli sa...

Hallå urbanista!
Helt OK att du imiterade mig! ;-) Är det inte sånt som kallas "spegling"!?!
Uppdatering om Doulakursen kommer förmodligen imorgon!! :D