Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 3 juni 2010

Produkter och presentationer.

Sen sist har två saker hänt - och båda på samma dag! Dagen jag talar om är onsdag,
d v s igår! Detta var det som hände:
1. Staffan kom hit.
2. Mina produkter kom.
Direkt jag hämtat Staffan på busstationen åkte vi till en kompis som har egen salong (hudvård och massage) och hade den första presentationen. Som det oftast blir så var det en som gett återbud, men två personer fick höra en presentation och smaka varsin påse "Sunrise" som den första av Kyänis "hälsotriangel" kallas. Sunrise är en blandning av olika frukter och bär som är kända för sina hälsobringande egenskaper och bl a innehåller det pollen. En av kvinnorna som lyssnade till presentationen är allergisk mot pollen och vågade inte smaka, men hon skulle göra det hemma under trygga former sa hon. Sunrise sägs lindra pollenallergi, men var och en måste prova själv - och förmodligen försiktigt!
Men i alla fall: Jag ringde upp henne idag och frågade om hon smakat. Jo, det hade hon och: INGEN REAKTION!! Fantastiskt! :D

Senare på kvällen hade vi några presentationer hemma hos mig, och i förmiddags likaså. Sen efter lunch skjutsade jag Staffan till tågstationen. Det har varit kort men intensivt kan jag säga! Och roligt! :D

Jag tillhör inte den pushiga typen (det är det värsta jag vet; pushiga säljare som inte fattar om man vill tänka på saken eller säger Nej!), men alla de vi gjorde presentationer för var intresserade men ville inte bestämma nånting nu. Helt OK!
Fast en gick med som kund och en annan köpte en månadsförbrukning med Sunrise av mig för att prova sig fram!
Nu ska det bli spännande att se hur det här utvecklar sig! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

Inga kommentarer: