Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 4 juni 2010

IDAG!

Här kommer som hastigast ett kort blogginlägg om att jag fr o m IDAG har börjat dricka Kyäni Sunrise!
Att jag inte började samma dag jag fick mina produkter beror på att jag ville vänta tills jag varit på lasarettet och tagit de blodprover som min läkare ville att jag skulle ta. Och det har jag gjort imorse! 6 rör med blod tappade de mig på när de väl hittat en åder som släppte ifrån sig nåt blod...! Jag är väldigt svårstucken och inte förrän på 5:te försöket lyckades det!
Men nu så kommer jag att dricka en "shot" med Sunrise varje morgon! Det ska bli såå spännande att se vad som händer med mig; kommer jag att bli piggare? Kommer jag att sova bättre? Kommer mitt hjärta att påverkas? Eller...?
Ja, titta in på min blogg för att få svaren!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

Inga kommentarer: