Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 13 juni 2010

Senaste tidens stress...

Hallå i cyberspace!
Sen jag skrev sist så har jag varit superstressad! Anledningen är att tre av mina barn har haft skolavslutningar på två dagar; torsdags och fredags!
Minstingen slutade 4:an, näst yngste gick ut 9:an och mittenbarnet tog studenten! :D
Efteråt hade vi fest i en lokal här i närheten som jag hyrt. Att jag var så stressad beror på att jag fick fixa nästan allting själv, då min man hade fullt upp på annat håll - nämligen i det blivande grönsakslandet! Så här års är det mycket att göra med att plantera och rensa ogräs!
Som tur var kom äldsta dottern hit några dagar tidigare för att hjälpa sin syster att göra sig fin till studentbalen och hon hann även hjälpa mig lite! PUH!

Men stressad var jag och sov extra dåligt gjorde jag! Men trots det så var jag på benen före 8 på mornarna utan väckarklocka, vilket är ovanligt för mig - speciellt med tanke på att jag var uppe sent på nätterna för att fixa med allt! (Vanligtvis sover jag till ca 9.00 - 10.30 om ingen väcker mig!)
Skolavslutningen för de två äldre barnen var i fredags och efter det hade vi festen. Jag kom inte isäng förrän vid 2-tiden på natten och sov som en stock till kl 10.20 på lördagsförmiddagen! Det var verkligen välbehövligt!
MEN... imorse vaknade jag redan kl 5.25 efter bara 5 timmars sömn och kunde inte somna om! Och hela dagen idag har jag varit igång och röjt upp efter alla som sovit över här; tvättat lakan och vikt filtar, diskat och plockat iordning! Och så har jag suttit vid datorn en del för att komma ifatt med alla mailen. Kan det vara Kyäni Sunrise som ger mig sån energi? Det är lite för tidigt att säga, jag vill gärna se hur det går i veckan som kommer innan jag tror nånting! Men fortsätt följa min blogg om du vill veta hur det går!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

Inga kommentarer: