Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 29 juni 2010

Doulautbildning och värmebölja

Hej i bloggosfären!
Hur har ni det i värmen?
Själv är jag inte speciellt överförtjust i temperaturer över 24 grader - om man inte möjligtvis simmar runt i en sjö nånstans!! Men det gör jag inte just nu...!

Jag skulle ju berätta hur det gått med Doulautbildningen!
Vi började som sagt igår, men den andra Anneli vart sen p g a ett möte så vi kom igång lite sent och fick fortsätta en stund idag som kompensation.
Igår såg vi 3 olika förlossningsfilmer varav två skedde på sjukhus och en var en hemförlossning. Vi diskuterade vad vi sett och hur man ev skulle kunna göra nåt annorlunda och/eller bättre. Vi tittade också på barnets utveckling i livmodern och vad som händer under förlossningen och hur barnet mer eller mindre kan förlösa sig själv om det får födas helt naturligt! Jättehäftigt!! :D
Idag har vi fokuserat på naturligt smärtlindrande andningstekniker och olika födsloställningar. Det är ju egentligen inte speciellt listigt att ligga ner när man föder barn...! Vi fick prova på olika ställningar och tittade även lite på hur pappan kan vara ett stöd under förlossningen. Mycket intressant utbildning!! :D Jag ser verkligen fram emot fortsättningen!

Hmmm...! Den här bloggen håller på att utveckla sig på ett sätt som jag inte hade planerat...! Ha, ha!! Vem skulle tro att en arbeta hemifrån-blogg även skulle handla om förlossning och sånt?? :D
Ja, det kanske är på plats att "varna" er bloggläsare...! Jag har så många intressen och "grejer" jag håller på med och vem vet vad jag avslöjar om det i framtiden...!?! ;-)

Men självklart kommer jag att fortsätta blogga om Kyäni och hur det går med hälsan och businessen! Men jag bjuder gärna lite mer på mig själv så att ni får lära känna mig bättre! OM ni skulle vilja prova att använda Kyäni's produkter eller t o m jobba med Kyäni så är det inte mer än rätt att jag låter er lära känna mig lite bättre! :D
Ni har väl sett att jag lagt ut min mailadress här till höger? Maila mig gärna privat om det är något ni undrar som ni kanske inte vill skriva i kommentarfältet!

Men nu avslutar jag som jag brukar:

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

6 kommentarer:

urbanista sa...

"Vem skulle tro att en arbeta hemifrån-blogg även skulle handla om förlossning och sånt??" Ja du, nog för att man hört talas om att föda hemma, men föda-hemma-hos-Anneli var ju nåt nytt;-) Men jag läser gärna mer om detta!

urbanista sa...

Förresten, kan du vara snäll och lägga ut feedknappen (finns bland widgets) som gör att man kan prenumerera på kommentarer också? Som dina inställningar är just nu kan man få en feed på alla dina inlägg, men kommentarer kan man bara prenumerera på för 1 post i taget. Och jag vill ju prenumerera på ALLT, EN GÅNG FÖR ALLA:)

Anneli sa...

Hej urbanista!!
Ja, om jag bara hajjade HUR så skulle jag genast skrida till verket!! :D
Du måste ge mig tydligare instruktioner!! ;-)

urbanista sa...

Nytt inlägg/Design/Lägg till en gadget (i sidokolumnen)/Prenumerationslänkar - and Bob's your uncle:)

Anneli sa...

OK! Tror att jag lyckades fixa det nu! Annars får du väl skriva igen och klaga!
Men du.... Who is uncle Bob?? ;-) He, he...!!

urbanista sa...

Ser i alla fall rätt ut:)