Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 29 juni 2010

Doulautbildning och värmebölja

Hej i bloggosfären!
Hur har ni det i värmen?
Själv är jag inte speciellt överförtjust i temperaturer över 24 grader - om man inte möjligtvis simmar runt i en sjö nånstans!! Men det gör jag inte just nu...!

Jag skulle ju berätta hur det gått med Doulautbildningen!
Vi började som sagt igår, men den andra Anneli vart sen p g a ett möte så vi kom igång lite sent och fick fortsätta en stund idag som kompensation.
Igår såg vi 3 olika förlossningsfilmer varav två skedde på sjukhus och en var en hemförlossning. Vi diskuterade vad vi sett och hur man ev skulle kunna göra nåt annorlunda och/eller bättre. Vi tittade också på barnets utveckling i livmodern och vad som händer under förlossningen och hur barnet mer eller mindre kan förlösa sig själv om det får födas helt naturligt! Jättehäftigt!! :D
Idag har vi fokuserat på naturligt smärtlindrande andningstekniker och olika födsloställningar. Det är ju egentligen inte speciellt listigt att ligga ner när man föder barn...! Vi fick prova på olika ställningar och tittade även lite på hur pappan kan vara ett stöd under förlossningen. Mycket intressant utbildning!! :D Jag ser verkligen fram emot fortsättningen!

Hmmm...! Den här bloggen håller på att utveckla sig på ett sätt som jag inte hade planerat...! Ha, ha!! Vem skulle tro att en arbeta hemifrån-blogg även skulle handla om förlossning och sånt?? :D
Ja, det kanske är på plats att "varna" er bloggläsare...! Jag har så många intressen och "grejer" jag håller på med och vem vet vad jag avslöjar om det i framtiden...!?! ;-)

Men självklart kommer jag att fortsätta blogga om Kyäni och hur det går med hälsan och businessen! Men jag bjuder gärna lite mer på mig själv så att ni får lära känna mig bättre! OM ni skulle vilja prova att använda Kyäni's produkter eller t o m jobba med Kyäni så är det inte mer än rätt att jag låter er lära känna mig lite bättre! :D
Ni har väl sett att jag lagt ut min mailadress här till höger? Maila mig gärna privat om det är något ni undrar som ni kanske inte vill skriva i kommentarfältet!

Men nu avslutar jag som jag brukar:

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

söndag 27 juni 2010

Uppdatering från Alingsås.

Imorgon ska vi börja med Doulautbildningen! Det ska bli såå spännande! Vad jag vet ska hända är att vi ska titta på några olika förlossningsfilmer och sen granska dem med kritiska ögon! Vi är bara två stycken som är med på kursen nu och vi båda heter Anneli! :D

Självklart har jag tagit med mig massa Kyäni Sunrise och dricker varje dag! Sofie - som jag hälsar på här i Alingsås - får naturligtvis också en "shot" varje dag! Hon har ännu inte hunnit märka nån effekt, men jag hoppas hon har gjort det innan jag åker! Förresten är det kanske inte så konstigt att hon inte har känt nåt. Dels för att hon bara druckit Sunrise 4 mornar och dels för att vi inte kommer i säng förrän mellan 2.00 - 3.00 på nätterna...! Ska man rättvist kunna bedöma om nåt har en effekt så bör man ju leva som vanligt och inte utsätta sig för "extragrejer" om ni förstår hur jag menar.

Undrar Du hur det går med allt så är det på den här bloggen Du kan läsa om det! :D
Stay tuned! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

onsdag 23 juni 2010

"Den här ballongen går bara till Alingsås"...

...sa Pippi Långstrump i en av böckerna/fimerna.
Jag är också på väg till Alingsås - dock inte i en luftballong utan i ett tåg! Och tåget går ända till Göteborg, men som sagt; jag hoppar av i Alingsås!
Jag ska hälsa på en kompis och stanna hos henne i 8 dagar. Rena rama "husmorssemestern"!! :D Fast jag ska inte bara ha semester! Min kompis är bl a barnmorska och utbildar Doulor och jag ska börja nosa lite på den utbildningen! En Doula är en kvinna som följer med till förlossningen för att vara ett stöd åt den födande kvinnan och blivande pappan och jag fullkomligt älskar bebisar och har även varit med på två förlossningar (förutom mina egna) och vet hur mycket det kan betyda för tryggheten att ha nån med sig! Och jag kan ju inte bara stanna hemma och arbeta hemifrån!! Dessutom skulle jag inte se det som ett jobb att vara doula - det skulle mer vara en hobby!!

Det här med vad som är ett jobb och vad som är en hobby kan ibland vara lite flytande!
Jag fullkomligt älskar att vara tillsammans med och jobba med människor - jag är nog den borne filantropen! Att försörja sig på något som har med/hjälper andra människor, är den bästa kombon jag kan tänka mig! Och vad passar då inte bättre än att arbeta med ett nätverksföretag som t ex Kyäni, där själva stommen är just att hjälpa andra! Igår t ex hjälpte jag en av mina s k down lines att skriva in två nya distributörer! Och vad hände då? Jo, på både hennes och mitt konto rasslade det in pengar! :D Jobbade jag? Tveksamt...! Ytterst tveksamt! I min värld räknades det som att jag hjälpte ytterligare människor till bättre hälsa och bättre ekonomi! Kan det bli så mycket bättre? :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

fredag 18 juni 2010

Presentationer i Stockholm

Här kommer ett tillfälle för er som bor/befinner er i eller i närheten av Stockholm nu på måndag 21/6: centralt i stan hålls presentationer av Kyäni mellan kl 11.00 - 20.00. Maila mig om du är intresserad att lyssna på en presentation så bokar jag in dig! Presentationerna hålls av min upline Tom.
VÄLKOMMEN!

//Anneli.

onsdag 16 juni 2010

En skeptikers förhoppning.

Igår kväll pratade jag i telefonen med en vän sent på kvällen. Vi pratar inte så ofta hon och jag, men när vi väl gör det så kan vi prata i timmar! :D
När vi hade pratat en stund så kommenterade hon att jag lät så pigg. Hon är ju van vid att jag alltid är så trött och eftersom vi inte pratat på ett tag så märkte hon skillnad på min röst och hur jag pratade! Själv har jag inte reflekterat så mycket på om jag är piggare än vanligt eller inte. Jag förstå att det låter konstigt, men med tanke på all den stress jag haft i mitt liv på sistone så kan jag inte direkt påstå att jag känner mig piggare, men när hon sa som hon sa så tänkte jag efter och kom på att jag nog mest är förvånad över att jag klarat av den här stressen så bra, och att jag inte klappat ihop nu när det är över!
Är jag piggare? Hm... Jag tror det är lite för tidigt att säga...! Och OM det nu är så att jag faktiskt är piggare och att det håller i sig - beror det då på att jag dricker Kyäni Sunrise varje dag? Det är definitivt för tidigt att säga! Jag vill nog ge det nån vecka till innan jag tror nåt! (Jag är skeptiker av födsel och ohejdad vana...!) Men jag måste ärligt erkänna att jag hoppas att jag blir piggare av Kyänis produkter! För jag har inte blivit det av nåt annat jag provat och nu är jag hjärtligt trött på att ständigt vara så trött!
Följ min blogg för att få höra hur det går!!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

PS. Igår fick jag ett trevligt mail: Jag har tjänat mina första pengar!! $39.30! Inte mycket, men det kändes kul iallafall! DS.

söndag 13 juni 2010

Senaste tidens stress...

Hallå i cyberspace!
Sen jag skrev sist så har jag varit superstressad! Anledningen är att tre av mina barn har haft skolavslutningar på två dagar; torsdags och fredags!
Minstingen slutade 4:an, näst yngste gick ut 9:an och mittenbarnet tog studenten! :D
Efteråt hade vi fest i en lokal här i närheten som jag hyrt. Att jag var så stressad beror på att jag fick fixa nästan allting själv, då min man hade fullt upp på annat håll - nämligen i det blivande grönsakslandet! Så här års är det mycket att göra med att plantera och rensa ogräs!
Som tur var kom äldsta dottern hit några dagar tidigare för att hjälpa sin syster att göra sig fin till studentbalen och hon hann även hjälpa mig lite! PUH!

Men stressad var jag och sov extra dåligt gjorde jag! Men trots det så var jag på benen före 8 på mornarna utan väckarklocka, vilket är ovanligt för mig - speciellt med tanke på att jag var uppe sent på nätterna för att fixa med allt! (Vanligtvis sover jag till ca 9.00 - 10.30 om ingen väcker mig!)
Skolavslutningen för de två äldre barnen var i fredags och efter det hade vi festen. Jag kom inte isäng förrän vid 2-tiden på natten och sov som en stock till kl 10.20 på lördagsförmiddagen! Det var verkligen välbehövligt!
MEN... imorse vaknade jag redan kl 5.25 efter bara 5 timmars sömn och kunde inte somna om! Och hela dagen idag har jag varit igång och röjt upp efter alla som sovit över här; tvättat lakan och vikt filtar, diskat och plockat iordning! Och så har jag suttit vid datorn en del för att komma ifatt med alla mailen. Kan det vara Kyäni Sunrise som ger mig sån energi? Det är lite för tidigt att säga, jag vill gärna se hur det går i veckan som kommer innan jag tror nånting! Men fortsätt följa min blogg om du vill veta hur det går!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

fredag 4 juni 2010

IDAG!

Här kommer som hastigast ett kort blogginlägg om att jag fr o m IDAG har börjat dricka Kyäni Sunrise!
Att jag inte började samma dag jag fick mina produkter beror på att jag ville vänta tills jag varit på lasarettet och tagit de blodprover som min läkare ville att jag skulle ta. Och det har jag gjort imorse! 6 rör med blod tappade de mig på när de väl hittat en åder som släppte ifrån sig nåt blod...! Jag är väldigt svårstucken och inte förrän på 5:te försöket lyckades det!
Men nu så kommer jag att dricka en "shot" med Sunrise varje morgon! Det ska bli såå spännande att se vad som händer med mig; kommer jag att bli piggare? Kommer jag att sova bättre? Kommer mitt hjärta att påverkas? Eller...?
Ja, titta in på min blogg för att få svaren!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

torsdag 3 juni 2010

Produkter och presentationer.

Sen sist har två saker hänt - och båda på samma dag! Dagen jag talar om är onsdag,
d v s igår! Detta var det som hände:
1. Staffan kom hit.
2. Mina produkter kom.
Direkt jag hämtat Staffan på busstationen åkte vi till en kompis som har egen salong (hudvård och massage) och hade den första presentationen. Som det oftast blir så var det en som gett återbud, men två personer fick höra en presentation och smaka varsin påse "Sunrise" som den första av Kyänis "hälsotriangel" kallas. Sunrise är en blandning av olika frukter och bär som är kända för sina hälsobringande egenskaper och bl a innehåller det pollen. En av kvinnorna som lyssnade till presentationen är allergisk mot pollen och vågade inte smaka, men hon skulle göra det hemma under trygga former sa hon. Sunrise sägs lindra pollenallergi, men var och en måste prova själv - och förmodligen försiktigt!
Men i alla fall: Jag ringde upp henne idag och frågade om hon smakat. Jo, det hade hon och: INGEN REAKTION!! Fantastiskt! :D

Senare på kvällen hade vi några presentationer hemma hos mig, och i förmiddags likaså. Sen efter lunch skjutsade jag Staffan till tågstationen. Det har varit kort men intensivt kan jag säga! Och roligt! :D

Jag tillhör inte den pushiga typen (det är det värsta jag vet; pushiga säljare som inte fattar om man vill tänka på saken eller säger Nej!), men alla de vi gjorde presentationer för var intresserade men ville inte bestämma nånting nu. Helt OK!
Fast en gick med som kund och en annan köpte en månadsförbrukning med Sunrise av mig för att prova sig fram!
Nu ska det bli spännande att se hur det här utvecklar sig! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.