Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 19 maj 2013

Bär ner mig till sjön...

Hallå alla kära bloggläsare! Som titeln på dagens blogginlägg indikerar så längtar jag efter att bada och simma!! Min egen tvillingsyrra har redan badat i havet nånstans i Helsingborgs-trakten och hon är lite av en badkruka - i alla fall jämfört med mig - ( :P ) så om hon redan badat betyder det att temperaturen i vattnet är uppe på dräglig badnivå! Men det är i Skåne det... här på mina breddgrader är det nog tyvärr inte så varmt ännu...! Men jag läääängtar tills det är badbart även i Dalarna!!

Men i väntan på badtemperaturer utomhus så tänkte jag ta mig ett varmt skönt bad i mitt badkar om en stund! Ni som följt min blogg ett tag kanske kommer ihåg att jag skrivit om att jag har gjort eget badsalt, men idag tänkte jag prova nåt nytt i badvattnet, nämligen bikarbonat!
Jag har i 2 veckor haft jätteont i mina axlar och min nacke och idag har det helt plötsligt blivit ännu värre av nån anledning! Men som av en händelse så läste jag häromdagen om att Bikarbonatbad kan - bland mycket annat - ta bort värk och det är naturligtvis den effekten jag hoppas på!
Vill du läsa mer om det fantastiska bikarbonatet och om de hälsofördelar det har så högerklicka HÄR så kommer du till Sanna Ehdins blogg, där hon skriver om det.

Igår var Janne och jag in till stan en sväng för att handla "förnödenheter" och då köpte jag även en liten rosbuske som jag har ställt utanför lokalen.
Visst blev det fint! Jag har inte planterat den ordentligt än för jag hade inga handskar och rosbusken har en del taggar som jag inte vill riva mig på...!!

Men nu tänker jag nog ta det där badet!! Håll tummarna för att det funkar mot axel- & nackvärken!

Anneli.

Inga kommentarer: