Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 23 maj 2013

Det är mycket nu - igen!

Tyvärr hinner och orkar jag inte skriva så mycket nu... Mycket händer och mycket måste tas omhand. Tänker mest på jobbet...! Vi har fått in jobb som det är bråttom med och vi håller på att "omgruppera" oss för att få en effektivare organisation. Jag kan tyvärr inte berätta just nåt om det... affärshemligheter.. men mycket är det just nu!! ;-) :P

Men det finns annat jag kan berätta...!! :D T ex att jag har tagit ett beslut! Något jag har funderat på hårt och länge och som varit väääääldigt svårt att komma fram till!! Men nu har jag bestämt mig!
Först lite bakgrundshistoria: Har ni någonsin undrat varför min blogg heter som den gör? "Anneli In Da House". Da House... Vilket hus..?? Jo ser ni, när jag startade den här bloggen så hade jag mina andliga och mediala cirklar hemma - fast inte i vårat hus som vi bor i, utan i lägenheten som Janne och hans pappa byggde till min pappa och som han bodde i sista året han levde. Den lägenheten ligger i vår lada - tvärs över våran gräsmatta - ca 25 meter från vårat boningshus, och när man kommer körandes hit så ser man inte att det är en lada utan det ser ut som att det är ett litet hus. Det är egentligen bara från vårat boningshus som man ser att det är en lada faktiskt! Så det är "da house"! När jag sen skaffade mig min lokal i stan och flyttade min verksamhet dit så kunde jag ju inte byta namn på bloggen bara för det som ni förstår! Men - och nu kommer vi äntligen till mitt beslut, och det är inte att byta namn på bloggen - det är att jag ska säga upp lokalen och flytta tillbaka till "Da House"! Nu när jag väl tagit beslutet så känns det helt rätt!!
Jag vet inte exakt när flyttlasset går tillbaka hit, för det är nämligen som så att Södra Dalarnas Serviceteam ska ta över lokalen och vi måste ha ett styrelsemöte för att bestämma detaljerna. Vi håller ju redan till där, men snart kommer vi alltså att disponera den själva! Det kommer att bli toppenbra!!

Men det är jättemycket att göra innan jag kan flytta tillbaka till min fina lilla lägenhet. Martin bor ju där just nu, men han kommer med allra största sannolikhet att flytta till Stockholm nån gång i sommar. Han tar ju snart studenten och ska plugga på KTH till hösten om allt går efter hans planer. Eventuellt kommer han att behöva flytta in i sitt gamla rum igen innan det bär av till huvudstaden, men det beror på hur det löser sig med boende i Stockholm för honom.
Och sen ska det röjas och städas, rensas och slängas innan det blir dags att återta lägenheten, så jag lär ha att göra en tid framöver! Hoppas att orken räcker till...!

Innan jag avslutar detta blogginlägg ska jag också berätta att efter jag tog det där badet med bikarbonat så har min nacke och mina axlar faktiskt blivit bättre!! Direkt efter badet kände jag att jag inte hade lika ont längre, och på morgonen var jag ännu bättre! Tyvärr blev det sämre igen under dagen och på kvällen hade jag nästan lika ont som innan...! Men sen har det blivit bättre och bättre liksom av sig själv och nu är jag riktigt skaplig!! Hoppas att jag snart blir helt återställd - men annars får jag väl ta ett nytt bikarbonatbad!
Har du ont i kroppen så kan jag verkligen rekommendera att du provar att bada med bikarbonat i vattnet! Det är enkelt och billigt och förhoppningsvis hjälper det även dig! :D Gå in på länken jag hade med i förra blogginlägget om du vill veta mer om bikarbonat och t ex hur mycket man ska ta till ett bad!

Anneli.

Inga kommentarer: