Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 17 maj 2013

Nära döden-upplevelser

Min kära kompis C postade nåt riktigt intressant på min facebookvägg härom dagen! Det var en länk till Morgonpasset i P3 där narkosläkaren Göran Grip var gäst och pratade om Nära döden-upplevelser.
Jag tänkte att detta blogginlägg inte ska bli så mycket längre än så här för jag är så in i dödens trött, så jag lägger bara ut länken till programmet så att ni som missade det kan gå in och lyssna och sen ska jag försöka ta mig samman och skriva mer imorgon istället! Ok?? Ok!! :P

Här kommer LÄNKEN! Högerklicka gärna på den så att den öppnas i ett eget fönster så blir det lättare för dig att komma tillbaka hit sen och kommentera! För det kan du väl göra? Det kan bli en intressant diskussion!! Och du kanske har en egen NDU-upplevelse du kan berätta om!?!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Göran Grip hörde jag talas om redan i början av 90talet då jag även läste Lennart Lidfors böcker "Gåvan från stjärnorna" och "Den flytande elden"
Vilka jag kan rekommendera.
Eftersom jag läst en hel del böcker om "nära-döden-upplevelser" och Göran Grip översatt många av dem så stöter man på honom då o då. har brukar skriva en ett förord i böckerna han översatt

Anneli Sjögren sa...

Ja, Göran Grip var ingen nykomling för mig heller, men jag ville lägga ut länken för att fler skulle kunna ta del av hans erfarenheter.
Tack för boktipsen! "Gåvan från stjärnorna" har jag hört talas om men inte läst. Än..!! "Den flytande elden" har jag inte hört talas om förrän nu. Jag får kolla efter dem på biblioteket! :D