Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 25 maj 2013

Fullmåne över Avesta

Ja, inte bara här förstås...!
Jag har precis kommit hem från en mycket trevlig fest med gänget! På väg ut från Avesta (jag bor ju en bit utanför, på "bonnvischan" ;-), på väg hem kunde jag inte låta bli att stanna bilen, kliva ur och fotografera månen. Stor och rund hängde den där över trädtopparna!
Det är sannerligen inte lätt att få en bra bild på månen! Av ca 10 - 12 bilder var den här den minst dåliga - men så har jag ju bara min gamla mobilkamera också...!! Hade jag en bra systemkamera hade det nog blivit bättre, men nu har jag inte det! :-(

Ja, mer än så här blir det inte denna gång för nu ska fru Sjögren strax sova! :P

4 kommentarer:

Sabine-Välbefinnaren sa...

Vi stannade också bilen igr för att ta foto. Det kändes som om den var så mycke större än vanligare. Vackert som tusan! Önskar dig en trevlig söndag.

Anneli Sjögren sa...

Tack Sabine! Och detsamma önskar jag dig!
Ja, visst var månen vacker!! När jag påbörjade min hemresa från festen hade månen precis gått upp och var jättestor och alldeles apelsingul/orange!! Sååå himla vacker!!! Men jag hade två passagerare i bilen och körde på en motorväg så det kändes inte som att det var läge att stanna för att ta kort där och då...! Synd...!!

Sabine-Välbefinnaren sa...

Underbart! Vi kollade på den vid midnatt så då fick vi tyvärr ine se sen apelsingul. Underbart! Näää stanna på motorvägen låter inte som en toppen idé... om det inte är super tomt förstås. =)

Anneli Sjögren sa...

Tomt var det just då i och för sig, men jag hade behövt backa ett hundratal meter eller vänt nånstans och åkt tillbaka, för det är så mycket skog där vi körde, men det kändes inte som ett alternativ... :P