Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 14 februari 2013

I kärlekens tecken

Idag är det ju som bekant Alla Hjärtans Dag, och helt otippat kom Janne hem med en bukett röda rosor till mig!
Otippat därför att han nästan aldrig köper blommor till mig! Men när han nån enstaka gång gör det så är de alltid ekologiskt odlade eller åtminstone FairTrade, som de jag fick idag!
Men det är inte ett dugg synd om mig för det! Nä, snarare tvärtom: ♥Janne♥ odlar ju blommor till mig på somrarna! Och så brukar han också plocka in buketter av de vilda blommor som växer i trädgården till mig! Så det är faktiskt inte ett dugg synd om mig! :D

Jag hoppas ni alla har en härlig Alla Hjärtans Dag, och till er som inte har nån vid er sida just nu vill jag bara påminna om detta:
♥ ATT ÄLSKA SIG SJÄLV ÄR BÖRJAN PÅ EN LIVSLÅNG KÄRLEK! ♥

Puss och Kram!!

Anneli.

Inga kommentarer: