Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 10 februari 2013

Tonårsfasoner, del 2

Ja men... det här är ju inte klokt!! Tror ni inte att jag sov ända till kl 11.55 idag! Fem i tolv!! Halva dagen har ju gått när man sover så där länge! Jag försökte vakna ända från kl 9.30 men det gick bara inte!
Nu hade jag inte nåt särskilt jag skulle göra idag, men ändå!!

Redan igår hade jag tänkt uppdatera er på "grann-tants-fronten", men gårdagens inlägg blev långt nog ändå!
Om ni minns så räddade ju Janne livet på vår granntant efter att han förstått att nåt var fel och larmat så ambulansen kom och hämtade henne när hon hade ramlat och brutit lårbenet som jag skrev om den 14 och 15 november förra året.

Innan detta hände hade vi i stort sett ingen kontakt över huvud taget, och inte för att VI inte ville utan för att HON inte verkade vilja! Ja, det var t o m så illa att hon verkade tycka illa om oss..! Det är en lååång historia varför och jag tänker inte dra den här och nu, men jag skrev liiite om det den 14 november...!
Men precis som jag misstänkte så var det på väg att förändras efter att Janne såg till att hon kom in på sjukhuset! Nu blir hon jätteglad när man kommer in till henne och pratar lite, och igår så hade jag med mig lite Tigerkaka och några bullar som var kvar efter kalaset i fredags och sen satt vi och fikade och pratade i nästan en timme!
Hon har repat sig otroligt bra och är ute och skottar snö som vanligt! Hon är en riktig krutgumma som blir 84 år till midsommar.

Apropå fika... På min födelsedag var jag "jätteduktig" och smakade inte ens av Tigerkakan, bullarna eller kakorna, men det är så himla svårt att tacka nej till en gammal tant av nån anledning så igår tog jag faktiskt en av bullarna (den minsta) och en halv skiva Tigerkaka...! Men det ska jag nog överleva...!! ;-)

Imorgon börjar en ny arbetsvecka och kl 13.00 ska jag vara på jobbet. Jag lär nog få sätta väckarklockan för säkerhets skull... (Herre Gud! Det låter ju inte riktigt klokt!) men jag vill ju inte komma försent! :P

Anneli.

Inga kommentarer: