Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 6 februari 2013

Olydiga jag, del 2.

Döm om min förvåning när det idag damp ner ett brev från en av doktorerna på Avesta lasaretts hjärtmottagning med ett svar på senaste Holter-EKG-undersökningen (som jag skrev om den 7 januari i år)! Jag trodde inte att jag skulle få höra något från dem förrän de skulle kalla mig för ett besök nån gång i mars...! I brevet skriver Doktor Marc bl a som följer:
"Hej!
Den s.k. Holter-undersökningen som du nu gjort visar endast enstaka extraslag fördelat jämt över dygnet. För övrigt syns inga hjärtrytmrubbningar".

VICTORY!! Hehehehe...!! *Gnuggar händerna av förtjusning* :D
Som jag skrev i blogginlägget den 7/1 så är jag ju lite olydig som har minskat på doserna av mina två hjärtmediciner...! Jag minns när jag fick en av dem och på bipacksedeln läser nånting i stil med: "Man börjar vanligtvis med en lägre dos som sedan successivt ökas..." Min reaktion var "I helvete heller"! (Ursäkta kraftuttrycket.. men det var verkligen exakt det jag tänkte!) Jag hade ingen som helst avsikt att öka nån medicindos, så det så! Så jag har försiktigt minskat på den istället och nu med facit i hand så har det ju funkat! :D Men jag ska väl inte bli för kaxig - det brukar alltid komma surt efter, men jag måste ju få säga att det kändes oerhört skönt att få "svart på vitt" att medicinerna i den dos jag tar nu faktiskt är tillräckligt! Snart dags att sänka lite till kanske..? :P
En av alla de piller jag fick av Ola på TFT-Hälsan som jag skrev om för en vecka sedan var just för hjärtat, och att få upp näringsbalansen över lag tror jag kan göra sitt till det också, så jag har inte släppt min plan på att mitt hjärta ska bli friskt och återställt! :D Jag gör som loppan och lever på hoppet! Och medan jag lever på hoppet så gör jag så gott jag kan för att öka på mina chanser att få tillbaka ett friskt hjärta! :D

Förresten kallades jag för Loppan i tonåren! Men det är en annan historia! :P

Anneli.

5 kommentarer:

tantista sa...

Vad glad jag blir!

Anneli Sjögren sa...

Tack!! ♥ Jag med!! Bästa födelsedagspresenten! :D

tantista sa...

*där fick hon in det med* ;)

linasandligaresa sa...

Åh vad härligt att läsa :) Grattis! Förstår att det måste kännas helt underbart :)
Kram Lina

Anneli Sjögren sa...

tantista: Haha!! Ja, man måste ju passa på..!! ;-)
Lina: Ja, det känns verkligen skönt!
Kram till er båda två!! ♥ ♥