Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 4 mars 2013

Allting har ett pris...

Ja, det är så sant som det är sagt!! Det har jag verkligen fått erfara efter min dekadenta helg! Jag är fortfarande inte helt på banan; huvudvärken håller i sig och magen är i olag! Trots att jag faktiskt skött mig både igår och idag! Men det är bara att hålla i och göra sitt bästa!

I morse var jag på Avesta lasarett för provtagning. 4 rör med blod som tveksamt och långsamt rann ner i rören. Jag är vääääldigt svårstucken!! :-(
Min hjärtläkare här i Avesta (Jens) ville att jag skulle ta några prover innan vi ska träffas på onsdag morgon kl 8.00!! Det var länge sen jag träffade Jens, för jag blev ju inskriven hos hjärtspecialisten på Falu lasarett, men nu tycker de att allt är så pass bra och stabilt att jag åter kan börja kolla upp hjärtat här på Avestas hjärtmottagning. Förutom att det är kl 8.00(!) på morgonen så ska det bli spännande att träffa Jens igen och få en uppdatering på hur det ser ut med mitt hjärta.
Jag lovar att uppdatera er på hur det går!

Men nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig - jag är trött som bara den och ska försöka gå upp rätt tidigt även imorgon så att jag är lite van till på onsdag!
Natti natti!

Anneli.

Inga kommentarer: