Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 8 mars 2013

Nu tar jag helg!

Jag har bestämt mig för att försöka ha en datafri helg... vad tror ni om det?? Klarar jag det tro??
Frågar nån mig så svarar jag att det är ytterst tveksamt, men jag ska verkligen försöka!
Adrian blir dessutom glad om han får låna mammas dator utan "hot" om att bli bortputtat hela tiden..!!
Men jag ÄR en riktig datanerd... det är bara att erkänna! Men sen jag förra veckan och helgen fuskade så in i norden med maten och stoppade i mig snabba kolhydrater på längden och tvären så har jag faktiskt haft ont i huvudet varje dag - trots att jag inte fuskat med någon kolhydratstinn mat sen i lördags kväll! Men jag kan väl inte skylla allt på kolhydrater och datorhäng... jag är nog ganska stressad också, vilket verkligen inte är bra! Men det är så mycket som händer i mitt liv nu... försöker bara göra mitt bästa... och prioriterar inte mig själv och mitt välmående som jag borde...!! (-_-)
Så det blir nog bara bra att göra andra saker i helgen än att sitta och häcka vid datorn!

En fantastiskt härlig helg önskar jag alla mina bloggläsare!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en strålande idé med datorfri helg. Vila, mysa, prata, skratta och ha det allmänt härligt, UTAN dator. Lovely!
Önskar dig en riktigt fin helg!
Stor kram Lina

Anneli Sjögren sa...

Det blev lite mer än en datorfri helg...!! Fast ofrivilligt!! Men jag ska försöka skriva lite idag efter att jag jobbat klart!
Kram!!