Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 26 mars 2013

Våfflor och marknadsföringskurs

Jag vet att det var våffeldagen igår, men idag är det tisdag och som vanligt hade jag min Andliga, Mediala och Personliga Utvecklingscirkel och alltså ett gäng deltagare som gärna mumsade i sig några våfflor även idag! :D Och jag skäms inte att erkänna att även jag var en i det gänget! "Normalt" äter jag inte kolhydratstinna våfflor men dels har jag slappnat av lite med mitt kosthåll och dels var jag vrålhungrig efter en hel dags Marknadsföringskurs uppe i Västanvik utanför Leksand, så det slank ner hela 3 våfflor i min mage! Däremot så hoppade jag över sylten - den är alldeles för söt för mig numera!
Efter jobbet igår så gjorde jag en sats Paneer (Indisk färskost) av mjölk som blev över efter bullbaket och varm chokladtillverkningen inför Earth Hour i lördags och imorgon tänkte jag steka den och servera med frysta, upptinade bär så mina medarbetare på jobbet får smaka! Mums!! Snålvattnet börjar nästan att rinna bara av att tänka på det!! :P
Om du undrar hur man gör Paneer så högerklicka HÄR så kommer du till ett gammalt blogginlägg där jag berättar och visar hur man gör!

Men nu gott folk ska jag gå och lägga mig! Jag sov bara 4½ timme natten till idag så jag är redigt trött, och imorgon ska jag ju köra upp till Borlänge för att ha en liknande cirkel som idag, fast hemma hos en kompis! Och innan det ska jag ju jobba! Och steka och äta Paneer...! :P Bäst jag skyndar mig att sova så det blir imorgon snart!! :D

Natti natti Folkens!!

Anneli.

Inga kommentarer: