Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 mars 2013

Earth Hour i ord och bild

Här kommer lite foton jag tog igår innan lamporna släcktes och det blev alldeles för mörkt för att ta kort.
På första bilden ser ni en skylt som jag gjorde, med både Avesta Kommuns och Södra Dalarnas Serviceteams loggor:
Som vanligt gäller att klicka på bilderna om man vill få upp dem större.

Rostfritt stål och Visenter är symboler för Avesta och i Stadshusparken står en staty av en Visent i rostfritt stål! Vid den statyn bestämde vi oss för att stå denna kväll.
Här ses samma staty fast från andra hållet! :D
Fikabordet uppdukat och redo för fikasugna kommuninnevånare! Självklart hade vi med våra foldrar ifall några skulle vara intresserade av att veta mer om oss!  :D
Vi eldade i två tunnor - på varsin sida om Visenten. Här var det skönt att stå och värma sig kan ni tro! Det var riktigt kallt ute - ca -12 - 13 grader, men som tur var vindstilla!!
Och här en sista bild på ena eldtunnan, Visenten och vårt bord i bakgrunden.
Kl 22.00 var vi klara med allt och kunde åka hem till stugvärmen! Jag var ganska så frusen, helt slut och hade ont i fötterna så jag knappt kunde gå!
När jag vaknade i förmiddags var jag mör i hela kroppen och kom knappt upp ur sängen och ner för trappen ...! Huvudvärken har jag dessutom kvar även idag.. tur då att jag inte har behövt gjort ett enda handtag på hela dagen!

Men imorgon är det måndag igen och det är bara att pallra sig iväg till jobbet! Tur att jag bara jobbar halvtid - nåt annat kan inte komma på fråga för min del, det är då ett som är säkert!!

Anneli.

Inga kommentarer: