Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 28 mars 2013

En riktigt Glad Påsk önskar jag mina läsare!

Nu ska det verkligen bli skönt med långhelg! Det har varit lite väl hektiskt på senaste tiden och jag har sovit ganska dåligt... Det kan ju bero på att jag inte har mått så bra; med huvudvärk, förkylning och allt...! Det konstiga är att det inte verkar vilja ge med sig - jag har fortfarande huvudvärk varje dag och känner mig täppt i näsan och så där lite hängig... Fast den otäcka metallsmaken jag har haft i munnen de senaste ca 2 veckorna har i alla fall försvunnit så det går nog åt rätt håll, fastän det känns segt! :D
Jag är tämligen övertygad att det är stressrelaterat så nu när det blir lite långledigt tänkte jag ta det så lugnt som det bara går!

Janne och jag var iväg och handlade nu på eftermiddagen och jag köpte bl a lite blomjord så jag kan plantera om några av alla mina krukväxter. I söndags klippte jag ner mina två stora Hibiskusar så det vart just ingenting kvar av dem, men det behövdes verkligen för de hade liksom bara ränt iväg åt alla håll! Nu hoppas jag att de kan växa till sig i lite mer samlad form...!

För ungefär 2 år sen skrev jag här på bloggen om mina "5-öringar" - d v s blommande sådana:
När 5-öringar vissnar ner ställer man blomkrukan mörkt och svalt till nästa vår då man plockar ut de små rotknölarna och planterar i ny jord.
Förra året kunde jag inte - hur mycket jag än letade - hitta den där krukan med 5-öringsrotknölarna! Den var bara borta! Nu har den dykt upp igen (i ett skåp i tvättstugan!!) så nu ska jag plantera dem och hoppas att de fortfarande lever och kan växa upp till nya 5-öringar. Det blir ju spännande att se! Jag lovar att uppdatera er om hur det går!

Ha nu en riktigt Glad Påsk allihopa!

Anneli.

2 kommentarer:

Lena sa...

Glad påsk! Trevligt att höra från dig. Tänker på dig med jämna mellanrum. Vill gärna ses men har haft ont om pengar.

Anneli Sjögren sa...

Samma här!! Här har det varit både ont om pengar och tid! Men vi kan väl försöka träffas nån gång framöver! Som det är nu kommer jag att vara i Borlänge varje onsdag - har cirkel hos en kompis där nu under våren!
Ha det så bra så länge!