Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 22 september 2015

Gårdagens Goda Gärning

Just nu händer det inte så mycket i mitt liv... Jag sover rätt mycket... försöker komma ihåg att äta... tittar lite på TV... kollar lite facebook... och... ja det är ungefär det...!
Jo! Vi försöker röja/rensa lite här hemma också... med betoning på lite. Jag orkar inte så många knop i taget. Men sen vi fick hem vår nya (och lite för stora) soffa för drygt 3 veckor sen och rensade ut alla gamla videoband och annat som vi antingen inte vill ha kvar eller ska flytta till ett annat rum i huset, så har kaoset varit ett faktum både i vårt vardagsrum och ute i mitt älskade Da House.
Varför ute i Da House kanske ni undrar? Jo, det är för att vår gamla soffa hamnade där i väntan på att få flytta hem till nån annan. Och igår - äntligen - var det nån som svarade på vår annons om soffan! De som kom och tittade på den visade sig vara nyanlända flyktingar som precis fått uppehållstillstånd och en helt tom lägenhet. Med hjälp av en tolkande ung flicka berättade pappan i familjen att de inte hade nånting utom lägenheten och han undrade om vi hade något annat också som vi inte behövde. Så vi plockade ihop ett bord, två stolar, en dubbelsäng som vi haft som extrasäng + 2 cyklar som vi skänkte till dem också! Gissa om de blev glada! :o) Janne följde med hem till dem också för att hjälpa dem att bära upp allting till deras lägenhet, vilket förstås uppskattades!

Det känns gott ända in i hjärteroten att kunna hjälpa människor i nöd på det här viset! Och samtidigt som vi hjälpte en annan familj så hjälpte vi även oss själva! Vi har för mycket prylar, och det var bara bra att kunna skänka sånt vi egentligen inte behöver och som bara stått här och tagit upp plats! Win - win alltså!! :D

Jag hoppas att mina krafter räcker för att fortsätta röjandet och rensandet här hemma, för vi lovade familjen att höra av oss om vi kunde avvara fler saker som de behöver!
Men idag blir det inget gjort iallafall! Min energi idag räckte typ bara till att vakna, ta en dusch och äta lite "frunch", sen ville jag bara gå och lägga mig igen... Men istället fixade jag mig en kopp kaffe och satte mig vid datorn! Så när jag ändå är här och har lite styrfart så ska jag ut en sväng på facebook också! :o)
På återseende!!

Anneli.

Inga kommentarer: