Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 3 augusti 2015

11 rör

What??? 11 rör vad då kanske ni undrar?!?
Jo....... BLOD!

Idag var jag på Vårdcentralen och träffade min doktor vilket utmynnade i en diger åderlåtning av undertecknad!
Eller, åderlåtning och åderlåtning... Medelst gängse metod (med nål/kanyl) tömdes jag på dessa 11 rör. En gedigen provtagning med andra ord! Och så blev jag sjukskriven på halvtid igen (av den halvtid som jag jobbar), d v s från och med idag jobbar jag bara 10 timmar i veckan igen. Att jobba mer än så känns som utopi!
På onsdag nästa vecka ska jag tillbaka till Vårdcentralen igen. Hoppas mina provsvar har kommit då!

Av denna provtagning blev jag alldeles matt och vimmelkantig - ungefär lika som när jag blödde så där mycket näsblod förra helgen - men trots det åkte jag till jobbet. Jag tyckte att det var lika bra eftersom jag redan var i stan, och så behöver jag ju inte åka in imorgon! Jag tänkte att jag gör som förra vändan jag var halvt sjukskriven, d v s jobbar fler timmar färre antal dagar i veckan. Att åka in till stan för att jobba endast 2 timmar känns inte så konstruktivt - då hinner man ju precis komma igång när det är dags att åka hem igen!

Så..... imorgon ska jag stanna hemma och bara ta det lugnt! Och meditera läääänge! Idag hann jag bara meditera en kvart innan jag var tvungen att åka in till Vårdcentralen. Kanske jag mediterar en stund till senare ikväll när Janne och Adrian gått och lagt sig... Mmm... Jag gör nog det!! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: